Ευχαριστήριο μετά την ολοκλήρωση των δράσεων του Δήμου Αργοστολίου για την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου του Μαστού

spot_img

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ

ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου οι δράσεις ευαισθητοποίησης του Δήμου Αργοστολίου μέσω των Κοινωνικών Υπηρεσιών (Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας, Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Κεφαλονιάς, Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά, Βοήθεια στο Σπίτι, ΚΕΠ Υγείας)για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού. Τις πρωινές ώρες διοργανώθηκε streetwork, όπου τα στελέχη των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου διένειμαν σχετικό ενημερωτικό υλικό, ενώ το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συμβολικός Περίπατος ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού για 5η συνεχόμενη χρονιά.Το ροζ χρώμα, χρώμα αφιερωμένο στην Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, φώτισε το Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου και όλοι μαζί στείλαμε το μήνυμα ότι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να σώσει ζωές!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες, μικρούς και μεγάλους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες:

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα
  • στους ομιλητές μας την κα Ζαφειράτου Σοφία, Εκπρόσωπο στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, τον κ. Φισφή Ιωάννη, Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλληνίας και Ιθάκης, τον κ. Ζαπάντη Αναστάσιο, γενικό χειρούργο του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας,  τον κ. Αυγουστάτο Φώτιο, γυναικολόγο, και την κα Χαρώνη Ελένη, διατροφολόγο.
  • στη σχολή χορού “Livieratou Dance School”  και ιδιαίτερα στην κ. Ελισάβετ Λιβιεράτου, στους γονείς που παραβρέθηκαν και στα παιδιά που συμμετείχαν στο όμορφο χορευτικό θέαμα.
  • στο ΕΝ.Ε.ΓΥ-Λ. Κεφαλληνίας για τη συμβολή του στη δημιουργία του τοίχου μηνυμάτων, όπου οι παρευρισκόμενοι μπόρεσαν να αφήσουν το δικό τους μήνυμα δύναμης και ελπίδας ενάντια στον καρκίνο του μαστού
  • στο djΝικόλαο Πολλάτο, που κάλυψε ηχητικά την εκδήλωση.
  • στους εργαζόμενους που βοήθησαν στη διοργάνωση των εκδηλώσεων, και
  • στους χορηγούς μας: τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς, το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας και Ιθάκης, , την Κοινοπραξία Ionian sea Ferries, την επιχείρηση ΑΦΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΡΕΜΜΥΔΑ και το Mythos + estiasis catering.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!

Ο   ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img