Εορταστικές εκδηλώσεις σήμερα Κυριακή, Παραμονή των Χριστουγέννων, στο Λιθόστρωτο Αργοστολίου

spot_img

Παραμονή Χριστουγέννων στο Λιθόστρωτο Αργοστολίου

     Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, η Φιλαρμονική Δήμου Αργοστολίου «Διονύσιος Λαυράγκας» & οι Χορωδίες του Δήμου Αργοστολίου, και παρέες του Αργοστολιού με κάλαντα και καντάδες «περπατούν» στους δρόμους της πόλης μας σκορπίζοντας ήχους και νότες από μουσικές που «συνοδεύουν» την ατμόσφαιρα των εορτών.

     Στις 5.30μμ θα πραγματοποιηθεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός των Χριστουγέννων στον Άγιο Σπυρίδωνα. Φιλαρμονικές και Χορωδίες μετά τις 6.45μμ μπροστά στα σκαλιά του Αγίου Σπυρίδωνα συμπληρώνουν το εορταστικό κλίμα της Παραμονής των Χριστουγέννων.

Στις 9.00μμ στην Καθολική Εκκλησία, η Γυναικεία Χορωδία του Δήμου Αργοστολίου υπό την διεύθυνση  της μαέστρου κ. Σταυρούλας Πολλάτου, υμνεί την Γέννηση του Θεανθρώπου.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

                                                 Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Αργοστολίου

Το Kefalonia Life φιλοξενεί νέα, άρθρα και εκδηλώσεις που αφορούν κυρίως την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, καθώς και απόψεις πολιτών, πολιτικών και πολιτικών κομμάτων. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους, χωρίς αυτή να συμπίπτει κατ' ανάγκη με την άποψη του Kefalonia Life.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img