Συνάντηση Ειδικού Γραμματέα Ασυνόδευτων Ανηλίκων Ηρακλή Μοσκώφ με τον Διευθυντή Κοινωνικής Προστασίας Δημήτρη Δημουλιό

spot_img

Έως 28/11/2022 οι προσφορές BLACK FRIDAY & CYBER MONDAY με έως -50% σε Gaming προϊόντα, αξεσουάρ κινητών & υπολογιστών και σε πολλά άλλα είδη από το κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι.

Αργοστόλι, 23-10-2022

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Ειδικού Γραμματέα Ασυνόδευτων Ανηλίκων του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Ηρακλή Μοσκώφ με το  Διευθυντή Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας του Δήμου Αργοστολίου, Δημήτρη Δημουλιό και την Προϊσταμένη του Τμήματος Πρόνοιας Αλεξάνδρα Παπαναστασάτου.

Στην συνάντηση εργασίας αναγνωρίστηκε το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και η τεχνογνωσία σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και πρωτοβάθμιας υγείας που διαθέτει η υπηρεσία, η οποία αναγνωρίστηκε από τον Ειδικό Γραμματέα, και αναλύθηκαν τρόποι συνεργασίας με την Ειδική Γραμματεία. Αποφασίστηκε με την στήριξη του Δήμου, η έναρξη συνεργασίας και ειδικότερα σαν πρώτο βήμα η εκπαίδευση στελεχών πρώτης γραμμής και των δημοτών μας, σε θέματα όπως το trafficking, καθώς και η σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών μέσω διαδικτύου.

Ο Δήμος Αργοστολίου, αντιλαμβάνοντας τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η τοπική αυτοδιοίκηση στα συγκεκριμένα κοινωνικά ζητήματα, προσπαθεί να καταπολεμήσει αντίστοιχα κοινωνικά φαινόμενα, τόσο με την εκπαίδευση των στελεχών της όσο και με την ευαισθητοποίηση του κοινού, αποδεικνύοντας ότι η κοινωνική πολιτική προηγείται της αντζέντας που αφορά την καθημερινότητα.

Από το Γραφείο Δημάρχου Αργοστολίου

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται