Στις 25/10 συμβολική περιπατητική διαδρομή στο Αργοστόλι για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού

spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν περιμένω τον Οκτώβρη!

Με αφορμή την 25η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού και το σύνθημα «Δεν περιμένω τον Οκτώβρη!» η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας &Υγείας Δήμου Αργοστολίου σε συνεργασία με τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας (Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών, Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά, Βοήθεια στο Σπίτι  και ΚΕΠ Υγείας) διοργανώνουν συμβολική περιπατητική διαδρομή τη Τρίτη 25 Οκτωβρίου στις 17:00 μ.μ.

Ως σημείο εκκίνησης  ορίζεται η Γέφυρα Δεβοσέτου και ως σημείο τερματισμού η Π. Βαλλιάνου (μπροστά από την Περιφέρεια).Θα ακολουθήσουν ομιλίες από εκπροσώπους του Ιατρικού Συλλόγου και μουσική εκδήλωση.

Η 25η Οκτωβρίου είναι μια ημέρα με ιδιαίτερο συμβολισμό. Με την δράση αυτή στοχεύουμε να  περάσουμε μήνυμα σε όλες τις γυναίκες ότι πρέπει να εντάξουν τον τακτικό προληπτικό έλεγχο στην ζωή τους, να αγαπήσουν και να φροντίσουν περισσότερο τον εαυτό τους, διότι:

Δεν περιμένω τον Οκτώβρη! για να διαφυλάξω ένα από τα θεμέλια της γυναικείας ταυτότητας που συμβολίζει την μητρότητα, την θηλυκότητα, την φροντίδα.

Σας περιμένουμε όλες και όλους!

Ο   ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται