Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην αγροτική οδό Επανωχωρίου – Βλαχάτων (θέση «ΦΑΓΙΑΣ») λόγω εκτέλεσης εργασιών στα πλαίσια έργου

spot_img

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην αγροτική οδό Επανωχωρίου – Βλαχάτων (θέση «ΦΑΓΙΑΣ») λόγω εκτέλεσης εργασιών στα πλαίσια του έργου «Αγροτική Οδοποιία Δ. Αργοστολίου» αναδόχου «ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΠΥΡΑΤΟΣ Ε.Δ.Ε.»

Λόγω των εργασιών που εκτελούνται στα πλαίσια του έργου με τίτλο «Αγροτική Οδοποιία Δ. Αργοστολίου», αναδόχου «ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΠΥΡΑΤΟΣ Ε.Δ.Ε.», θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των πάσης φύσεως οχημάτων από τις 28 Ιουνίου 2022 ώρα 08:00 έως τις 29 Ιουνίου 2022 ώρα 18:00 στην αγροτική οδό Επανωχωρίου – Βλαχάτων (θέση «ΦΑΓΙΑΣ») του Δήμου Αργοστολίου.

Πιο συγκεκριμένα στα πλαίσια υλοποίησης του έργου απαιτείται η κατασκευή δύο σωληνωτών οχετών εγκάρσια της οδού στη θέση «ΦΑΓΙΑΣ» της αγροτικής οδού Επανωχωρίου – Βλαχάτων και για την εκτέλεση των εργασιών θα απαιτηθεί πλήρης αποκλεισμός της οδού. Ο αποκλεισμός της κυκλοφορίας στο εν λόγω τμήμα του οδικού δικτύου δεν επιτρέπει την παράλληλη κυκλοφορία της οδού.

Παρακαλείστε για την δική σας ασφάλεια να μην παραβιάζετε – αποσύρετε την ειδική σήμανση που θα τοποθετηθεί με μέριμνα του αναδόχου έργου και να χρησιμοποιείτε για το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα εναλλακτικές διαδρομές.

Ζητούμε από τους οδηγούς την κατανόησή τους για την προσωρινή ταλαιπωρία που θα υποστούν.

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται