Ο Παναγής Καππάτος επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Αργοστολίου (εικόνες)

spot_img

Από τη σελίδα στο Facebook του Βουλευτή Παναγή Καππάτου:

Το νοσοκομείο μας συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία του!

Νωρίτερα σήμερα συναντήθηκα με τον διοικητή του Γ.Νοσοκομείου Κεφαλονιάς στο #Αργοστόλι κ.Δημήτρη Μαρτίνη, συζητώντας θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου μας.
Ακολούθως μεταβήκαμε σε όλες τις κλινικές και είχα την τιμή να συνομιλήσω με την «καρδιά»του νοσοκομείου-που είναι το προσωπικό του-σε κάθε τμήμα, διαπιστώνοντας την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά γιατροί, νοσηλευτές, εργαζόμενοι και Διοίκηση με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Στη συνέχεια ενημερώθηκα για τον νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που παρελήφθη πρόσφατα(υπερηχογράφος γενικής χρήσης, υπερηχογραφος καρδιολογικής χρήσης και μηχάνημα μέτρησης πνευμονολογικών παραμέτρων), ενώ αναμένονται δυο πολύ σημαντικά μηχανήματα για το Φυσικοθεραπευτήριο και για το Πνευμονολογικό ιατρείο. Επιπλέον έχουμε και μια πολύ ευχάριστη είδηση λίγο πριν την νέα χρονιά που αφορά την ενίσχυση ιατρικού προσωπικού σε τέσσερις ειδικότητες: Ακτινολόγος, Αναισθησιολόγος, Γυναικολόγος και Μικροβιολόγος.

Ιδιαίτερη στιγμή λόγω και των εορτών αποτέλεσε η επίσκεψη στην Παιδιατρική Κλινική, στα παιδιά που αυτές τις γιορτινές μέρες νοσηλεύονται , όπου η Διευθύντρια κα. Καλυψώ Δανελάτου με ενημέρωσε για τον αριθμό και την εξέλιξη των νοσηλειών, επισημαίνοντας ότι είναι μια εποχή με έξαρση των παιδικών ιώσεων, αλλά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την επιτυχή αντιμετώπιση τους.

Δεν παρέλειψα να επισκεφθώ τη νέα πτέρυγα ΤΕΠ, όπου η ανακατασκευή τους προχωράει με γοργούς ρυθμούς και θα ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2023 ένας χώρος υπερσύγχρονος- ένα μικρό νοσοκομείο- μέσα στο νοσοκομείο που θα αναβαθμίσει ουσιαστικά και ποιοτικά το επίπεδο παροχής υπηρεσιών υγείας των κατοίκων και επισκεπτών μας με την είσοδο τους στο νοσοκομείο.
Την τελευταία τετραετία καταβάλλεται τεράστια προσπάθεια για την αναβάθμιση όλων των υπηρεσιών του νοσοκομείου και αποτελεί προσωπική προτεραιότητα η επίλυση των θεμάτων που αφορούν στη λειτουργία του νοσοκομείου του Νομού μας γι αυτό και βρίσκομαι πάντα δίπλα στη διοίκηση και το προσωπικό λύνοντας ζητήματα που ανακύπτουν.

Τους ευχαριστώ και τους εύχομαι μια καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και αισιοδοξία!

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται