Η Τουριστική Επιτροπή Αργοστολίου & η Ένωση Ξενοδόχων σε συνέδριο B to B για την Γερμανική αγορά στην Κέρκυρα

spot_img

Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Προβολής, & Δημοσίων Σχέσεων και η Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης σε συνέδριο B to B για την Γερμανική αγορά στην Κέρκυρα .

Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Προβολής, & Δημοσίων Σχέσεων και η Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης συμμετείχαν σε συνέδριο B-to-B στην Κέρκυρα την περασμένη Τετάρτη 11-05-2022, το οποίο διοργάνωσε το γερμανικό τουριστικό περιοδικό “fvw“. Το θέμα του συνεδρίου ήταν τα Ιόνια Νησιά, και σε διάφορα πάνελ και συζητήσεις οι περισσότεροι από 40 συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα νησιά μας.

Ο Ίων Λιναρδάτος ως υπεύθυνος του γραφείου  δημοσίων σχέσεων του δήμου για τη γερμανική αγορά παρουσίασε την Κεφαλονιά. Τη συζήτηση συντόνισε ο Klaus Hildebrandt, αρχισυντάκτης του fvw. Ο Ίων Λιναρδάτος σχολίασε: “Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να επικοινωνήσουμε τη στρατηγική μας και τους στόχους μας στους συμμετέχοντες. Τα ταξιδιωτικά γραφεία, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες και οι αεροπορικές εταιρείες είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν, αν δουν ότι υπάρχει υποστήριξη από τον προορισμό. Σε περαιτέρω συνομιλίες που είχαμε με εκπροσώπους της Condor και της Eurowings, λάβαμε πληροφορίες ότι οι αεροπορικές εταιρείες ενδιαφέρονται να εντείνουν το πρόγραμμα πτήσεων προς την Κεφαλονιά, αλλά επί του παρόντος αγωνίζονται με τεράστια προβλήματα προσωπικού”.

Ο Γεράσιμος Τιμοθεάτος πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης προσθέτει: “Μετά την επίσημη εκδήλωση, πάρα πολλοί εκπρόσωποι ταξιδιωτικών γραφείων μας επισκέφθηκαν στο περίπτερό μας. Το ενδιαφέρον για την Κεφαλονιά και τα ξενοδοχεία της είναι πολύ μεγάλο. Θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε τις συνομιλίες μας με αυτές τις νέες επαφές”.

Εκ της Τουριστικής Επιτροπής Δήμου Αργοστολίου

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται