“Φάρος” – “Νησί για όλους”: Συνεργασία δημοτικών παρατάξεων στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές

spot_img

Έως 28/11/2022 οι προσφορές BLACK FRIDAY & CYBER MONDAY με έως -50% σε Gaming προϊόντα, αξεσουάρ κινητών & υπολογιστών και σε πολλά άλλα είδη από το κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι.

Δελτίο Τύπου

Φίλες και φίλοι, σας κάνουμε γνωστό ότι επισημοποιούμε τη συνεργασία μας και την κοινή μας κάθοδο στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, υπερασπιζόμενοι τον Δήμο που ονειρευόμαστε.

Η απόφαση για συνεργασία είναι απόρροια  του  κοινού πολιτικού ήθους και της συγγενούς κοινωνικής στάσης των παρατάξεών μας. Κοινές μας αρχές είναι η συλλογικότητα, η  συμμετοχικότητα, η συναίνεση, η διαφάνεια, η αξιοκρατία, η κοινωνική δικαιοσύνη, η αλληλεγγύη, η αγάπη για τον τόπο μας, η ανεξαρτησία από κάθε συμφέρον πλην του κοινού.

Ο Δήμος χρειάζεται έμπνευση, όραμα και σχέδιο, ώστε να αναπτύσσεται παράλληλα με την ποιότητα ζωής των πολιτών και όχι εις βάρος της. Θέλουμε να παλέψουμε από κοινού για έναν Δήμο με κοινωνικό πρόσωπο, προσανατολισμένο στη δημόσια υγεία, την παιδεία, το φυσικό περιβάλλον και τον αθλητισμό.

Έναν Δήμο με ισχυρό αισθητικό πρόταγμα, όπου η προαγωγή του πολιτισμού και η προώθηση των τεχνών κατανοούνται ως αυταξίες και ταυτόχρονα ως τα καταλληλότερα μέσα για την προώθηση του δημοκρατικού πνεύματος.

Έναν Δήμο στον οποίο ο πολίτης θα βρίσκεται στο επίκεντρο των αποφάσεων και η κάθε κοινότητα θα αναδειχθεί σε κύτταρο δημοκρατίας και πολιτισμού.

Καλούμε φορείς, συλλογικότητες, παρατάξεις και πολίτες, σε ένα ανοιχτό διάλογο συμπόρευσης για την αναγέννηση και την ανασυγκρότηση του Δήμου μας.

Δημοτική κίνηση «Κεφαλονιά, νησί για όλους»                  «Φάρος» Τοπική κίνηση πολιτών

Αλέξανδρος Παντελειός                                                             Νίκος Παυλάτος

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται