Έρευνα – Ερωτηματολόγιο για την Ψηφιακή Βιβλιοθήκη του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων στο Αργοστόλι

spot_img

Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει βοηθήσει πολλούς αναγνώστες να βρουν αυτό που επιθυμούν είτε αυτό είναι πληροφορίες, είτε κάποια έγγραφα που τους ενδιαφέρουν. Όλα αυτά μπορούν πλέον να είναι στη διάθεση μας οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος και αν βρισκόμαστε. Έτσι γίνεται και με τις ψηφιακές βιβλιοθήκες που βρίσκεις πληροφορίες πχ. για ένα βιβλίο που σε ενδιαφέρει χωρίς να επισκεφτείς την φυσική βιβλιοθήκη.

Γι’ αυτό και εμείς οι φοιτητές Αθανάσιος-Αναστάσιος Κορμας και η Πηνελόπη-Μαρία Κουρεμένου σε συνεργασία με τον επιβλέποντα καθηγητή μας κ. Νίκο Αντωνόπουλο εκπονούμε στο εργαστήριο Νέων Μέσων Επικοινωνίας και Ευχρηστίας  την πτυχιακή μας  εργασία στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς με θέμα τη δημιουργία της ψηφιακής βιβλιοθήκης του τμήματος μας https://nemeculab.dmc.ionio.gr/library.

Η φυσική βιβλιοθήκη που εδρεύει στο Αργοστόλι διαθέτει εκατοντάδες βιβλία δωρεάν που μπορούν να τα δανειστούν όχι μόνο οι φοιτητές και φοιτήτριες αλλά και απλοί πολίτες.

Θα θέλαμε τη βοήθεια σας γιατί φτιάξαμε ένα ερωτηματολόγιο για να ερευνήσουμε την ευχρηστία της ψηφιακής βιβλιοθήκης.

Θα θέλαμε να απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο μας αφού επισκεφτείτε πρώτα την ψηφιακή βιβλιοθήκη και    στη συνέχεια να  μας πείτε την άποψη σας εδώ:

https://forms.gle/CuYBjPT4vPk6dU9s7

Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων!!

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται