Το όμορφο μήνυμα του Αργύρη Γαβριελάτου από την παραλία του Πόρου

Το όμορφο μήνυμα του Αργύρη Γαβριελάτου από την παραλία του Πόρου! 

Όπως μπορείτε να δείτε για μια ακόμα φορά ο φωτογραφικός φακός μου συνέλαβε τον Πρόεδρο της ΕΔΑΚΙ Αργύρη Γαβριελάτο να κάνει το απογευματινό μπάνιο του με την οικογένεια του και ανάμεσα σε πλήθος άλλων λουόμενων στο συνηθισμένο σημείο του στην παραλία του Πόρου Κεφαλονιάς τον οποίο όπως μου είπε κι αυτός υπεραγαπάει!

Ακόμα, μου δήλωσε ότι αγαπάει και εύχεται για το καλό όλων των Ελλήνων, των εργαζομένων του καθώς και τους τουρίστες που επισκέπτονται το πανέμορφο νησί μας και ότι φροντίζει καθημερινά για όλους μας!

Σπύρος Καγκάδης

Το Kefalonia Life φιλοξενεί νέα, άρθρα και εκδηλώσεις που αφορούν κυρίως την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, καθώς και απόψεις πολιτών, πολιτικών και πολιτικών κομμάτων. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους, χωρίς αυτή να συμπίπτει κατ' ανάγκη με την άποψη του Kefalonia Life.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img