Συμμετοχή της Κεφαλονιάς στην “ITB BERLIN”

spot_img

Έως 28/11/2022 οι προσφορές BLACK FRIDAY & CYBER MONDAY με έως -50% σε Gaming προϊόντα, αξεσουάρ κινητών & υπολογιστών και σε πολλά άλλα είδη από το κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι.

Συμμετοχή της Κεφαλονιάς στην “ITB BERLIN

Σε συνέχεια των δράσεων μας για το 2021 και στα πλαίσια υλοποίησης της στρατηγικής μας για ανάπτυξή της γερμανικής αγοράς, η τουριστική επιτροπή σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων θα συμμετάσχει στην τουριστική διαδικτυακή έκθεση ITB BERLIN σε   περίπτερο του ΕΟΤ,  η οποίαθα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από τις 09/03/2021 έως και 12/03/2021.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της Τουριστικής Επιτροπής, του Δήμου, της Ένωσης Ξενοδόχων καθώς και εκπρόσωπός του γραφείου δημοσίων σχέσεων που είναι υπεύθυνο για την γερμανική αγορά.

Καλούμε τους τουριστικούς πράκτορες του νησιού ή και άλλους επιχειρηματίες στον τομέα του τουρισμού που συμμετέχουν στην έκθεση και επιθυμούν την υποστήριξη της Τουριστικής Επιτροπής και των εκπροσώπων της ή της Ένωσης Ξενοδόχων,  στα ραντεβού που θα πραγματοποιήσουν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο email tourismkefallonia@gmail.com.

Εκ της Τουριστικής Επιτροπής

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται