Στο Δημαρχείο Αργοστολίου αντιπροσωπεία του Δήμου Βύρωνα με τον Δήμαρχο Δημήτρη Κατωπόδη

spot_img

Αργοστόλι, 06-08-2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αντιπροσωπεία του Δήμου Βύρωνα της Αθήνας, με τον Δήμαρχο Βύρωνα κ. Δημήτρη Κατωπόδη, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής το Δημαρχείο Αργοστολίου και είχε συνάντηση με τον ομόλογό του Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο.

Τον Δήμαρχο Βύρωνα συνόδευαν, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας κα Λεμονιά Κλωνάρη, η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Ιουλία Κιούπη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Nottingham κ. Παύλος Κοτσώνης, ο κ. Πάνος Τριγάζης, από τον  «Σύνδεσμο Μπάιρον» και ο Κεφαλονίτης στην καταγωγή και δημοτικός σύμβουλος Δήμου Βύρωνα κ. Ορέστης Καππάτος.

Στην συνάντηση το παρών έδωσαν, ο Αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για θέματα πολιτισμού, κ. Γιώργος Τσιλιμιδός, καθώς και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ριφόρτσο κ. Διονύσης Φωκάς.

«Πολλά μας ενώνουν και τίποτα δεν μας χωρίζει…» ήταν τα λόγια που ακούστηκαν κατά την διάρκεια της συζήτησης και όντως ο Δήμος Βύρωνα αντλεί το όνομα του από τον Λόρδο Μπάιρον, ο οποίος είχε ζήσει στην Κεφαλονιά.

Μάλιστα, την Παρασκευή (6/8)  το βράδυ, στον κήπο του Νάπιερ στο Αργοστόλι, πραγματοποιήθηκε μια εξαιρετική εκδήλωση – αφιέρωμα με τίτλο «Ο Λόρδος Μπάιρον στην Κεφαλονιά – 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση».

Ο κ. Πάνος Τριγάζης χάρισε ένα από τα βιβλία του με αφιέρωση στον Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο, ενώ ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά δώρα! 

Εκ του Γραφείου Δημάρχου Αργοστολίου

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται