Ο Δήμος Αργοστολίου για την επίσκεψη με τον Γ.Γ. Τριαντόπουλο για τις καταστροφές λόγω Ιανού

spot_img

Έως 28/11/2022 οι προσφορές BLACK FRIDAY & CYBER MONDAY με έως -50% σε Gaming προϊόντα, αξεσουάρ κινητών & υπολογιστών και σε πολλά άλλα είδη από το κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι.

Αργοστόλι, 02-02-2021

Ο Γ.Γ. κ. Τριαντόπουλος στην Κεφαλονιά

Ύστερα από πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Σταύρου Τραυλού, διοργανώθηκε την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Διοικητηρίου της Π.Ε. Κεφαλληνίας, συνάντηση μεταξύ του Γ.Γ. Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών κ. Χρήστου Τριαντόπουλου και των Δημάρχων Κεφαλονιάς.

Στη συνάντηση οι Δήμαρχοι εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μέχρι και σήμερα από το πέρασμα του κυκλώνα Ιανού. Ειδικότερα ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, μιλώντας και με την ιδιότητα του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου, αναφέρθηκε στις καταστροφές που έχουν υποστεί οι υποδομές οδικές, λιμενικές, κτιριακές καθώς και στη ζημιά που υπέστη το φυσικό περιβάλλον από την πτώση εκατοντάδων δέντρων και τη μεταφορά φθερτών υλικών.

Στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος Αργοστολίου προσέφερε στον Γενικό Γραμματέα την εικόνα του Αγίου Γερασίμου, προστάτη του νησιού μας.

Εκ του Γραφείου Δημάρχου

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται