Μουσική συναυλία “Ύμνος εις την Ελευθερία” από το Δήμο Αργοστολίου & την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

spot_img

Αργοστόλι, 01-11-2021

                                              Δελτίο Τύπου

          Ο Δήμος Αργοστολίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, στα πλαίσια του εορτασμού των διακοσίων χρόνων από την έναρξη του Αγώνα της Ανεξαρτησίας (1821), διοργανώνουν ένα μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός. Την μουσική συναυλία «Ύμνος Εις την Ελευθερία».

Τον Ύμνον εις την Ελευθερίαν ,το κορυφαίο ποιητικό έργο του Διονύσιου Σολωμού στην οριστική μουσική εκδοχή του Νικόλαου Χαλικιόπουλου-Μάντζαρου παρουσιάζει το ανδρικό φωνητικό σύνολο ΜΕΙΖΟΝEnsemble, που απαρτίζεται από κορυφαίους λυρικούς τραγουδιστές  .

Τη μουσική διεύθυνση έχει αναλάβει ο Αγαθάγγελος Γεωργακάτος και την πιανιστική συνοδεία, ο Στάθης Σούλης. Η «πολυφωνική» μελοποίηση του Ύμνου από τον Νικόλαο Μάντζαρο, που θα ερμηνεύσει το ΜΕΙΖΟΝ Ensemble, μελετήθηκε και αποκαταστάθηκε επιστημονικά από τον Δόκτορα Μουσικολογίας Κωνσταντίνο Ζερβόπουλο. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» την Κυριακή  7 Νοεμβρίου και ώρα 8.30μ.μ

Η είσοδος είναι ελεύθερη και προβλέπεται κράτηση θέσης.

(Διαδικασία κράτησης θέσης & εισόδου: Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης απαιτείται οι ενδιαφερόμενοι να έχουν προβεί σε έγκαιρη κράτηση θέσης απευθυνόμενοι στο Δημοτικό Θέατρο «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» και στο τηλέφωνο 2671029005.

Για  την είσοδο κατά την ημέρα της συναυλίας , το κοινό θα πρέπει να επιδεικνύει σε εκτυπωμένη ή ηλεκτρονική μορφή το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης.)

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται