Ελληνογαλλική φιλία: Στο Αργοστόλι εκπρόσωπος του Δήμου Enghien – les Bains κ. Denis Grammatopoulo μαζί με την καλλιτέχνη Laurence Alessandri

spot_img

Αργοστόλι, 27-08-2021

Δελτίο Τύπου

Σήμερα Παρασκευή 27 Αυγούστου, ο  Δήμαρχος Αργοστολίου  Θεόφιλος Μιχαλάτος συνάντησε  τον εκπρόσωπο του Δήμου Enghien – les Bains κ. Denis Grammatopoulo μαζί  με την καλλιτέχνη κα Laurence Alessandri.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Α/Δήμαρχος Γεώργιος Τσιλιμιδός, ο Ειδικός Σύμβουλος Πολιτισμού Διονύσιος Φωκάς και η επίτιμη πρόξενος της Γαλλίας στην Κεφαλλονιά  Emmanuelle Sinagra.

Οι συμμετέχοντες αναφέρθηκαν σε τρόπους προώθησης του νησιού μας στη Γαλλική Αγορά και ειδικότερα στο Δήμο Enghien – les Bains, μέσω πολιτιστικών εκδηλώσεων, ανταλλαγής μαθητών και  σπουδαστών. Οι Γάλλοι φιλοξενούμενοι  μας τόνισαν τα φιλικά αισθήματα που τρέφουν οι Γάλλοι για τους Έλληνες καθώς και στην επιθυμία τους για ενίσχυση των φιλικών δεσμών των δύο πόλεων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της μουσικής βραδιάς με τίτλο MEDITERRANEO TOUR  θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στην Πλατεία Βαλλιάνου.

Εκ του Γραφείου Δημάρχου Αργοστολίου

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται