Τοποθετήθηκε επιτέλους η 3D επιγραφή “I love Kefalonia” δίπλα στη γέφυρα Δεβοσέτου (βίντεο-εικόνες)

spot_img

Τοποθετήθηκε επιτέλους η επιγραφή “I love Kefalonia” δίπλα στη γέφυρα Δεβοσέτου από την Τουριστική Επιτροπή (βίντεο-εικόνες).

Η 3D πινακίδα «I LOVE KEFALONIA» μήκους 11 μέτρων και ύψους 1.75 μέτρων, που η επιτροπή είχε ήδη ανακοινώσει, ήταν να τοποθετηθεί αρχές Αυγούστου του 2020 στη γέφυρα Δεβοσέτου και θα είναι κινητή, δηλαδή θα έχει τη δυνατότητα ο Δήμος Αργοστολίου να της αλλάζει θέση της διαφημίζοντας, έτσι και άλλα σημεία του Αργοστολιού ή άλλων περιοχών του Δήμου.

Μάλιστα έχει τονίσει η Τουριστική επιτροπή ότι η πινακίδα ανάλογα με την εποχή μπορεί να στολίζεται ανάλογα. Ο σκοπός της τοποθέτησης της ταμπέλας είναι η φωτογράφιση των επισκεπτών με φόντο το Αργοστόλι και η διάχυση των φωτογραφιών τους στα κοινωνικά δίκτυα μέσω των tags. Είναι στα πρότυπα της ταμπέλας του «I LOVE AMSTERDAM» και θεωρείται από την επιτροπή ως ένα μεγάλο μέσο προβολής του νησιού μας.

Λόγω της μη προσέλευσης του αριθμού των τουριστών, που θα περιμέναμε για φέτος, προσκάλεσαν αρχικά τους κατοίκους της Κεφαλονιάς να φωτογραφηθούν πρώτοι με φόντο την πινακίδα και να γίνουν οι ίδιοι πρεσβευτές του τόπου τους.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

ΒΙΝΤΕΟ

ΕΙΚΟΝΕΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img