Θ. Μιχαλάτος: Προτείνω έκτακτο επίδομα ενίσχυσης εργαζομένων του “Βοήθεια στο Σπίτι” & της Καθαριότητας

spot_img

Αξιότιμε Υπουργέ κ. Θεοδωρικάκο,

Αυτή την περίοδο η τοπική αυτοδιοίκηση κλήθηκε να διαχειριστεί μια πρωτόγνωρη για όλους κατάσταση με περιορισμένους οικονομικούς πόρους και λιγοστά μέσα.

Πολυτιμότερος σύμμαχος της, αυτές τις δύσκολες ώρες, αποδείχτηκε το προσωπικό του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι και οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας. Άνθρωποι που παραμέρισαν τις όποιες δυσκολίες και με αυτοθυσία βρίσκονται συνέχεια στο δρόμο προσφέροντας στους συνανθρώπους μας και εν γένει στο γενικό καλό του τόπου.

Δεδομένου ότι χωρίς αυτούς, η τοπική αυτοδιοίκηση θα αδυνατούσε να ανταποκριθεί στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και δεδομένης της φύσεως της εργασίας τους, θα ήθελα να σας προτείνω το έκτακτο επίδομα ενίσχυσης εργαζομένων, που προβλέπει το άρθρο 4 της από 30-03-2020 ΠΝΠ  (ΦΕΚ Α΄75), να δοθεί και στο ανθρώπινο δυναμικό του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι και της Καθαριότητας των Δήμων.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Η δύναμή μας είναι το προσωπικό μας. Ήρθε η στιγμή να αποδείξουμε έμπρακτα ότι αναγνωρίζουμε και εκτιμάμε τη συμβολή τους στην επίτευξη της κοινωνικής μας αποστολής.

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img