Συνέντευξη Τύπου έδωσε σήμερα η Τουριστική Επιτροπή Δ. Αργοστολίου (βίντεο-εικόνες)

spot_img

Δόθηκε σήμερα, Τετάρτη 15-07-2020, το πρωί συνέντευξη τύπου από την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Προβολής και Δημοσίων σχέσεων του Δήμου Αργοστολίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Θεάτρου «ΚΕΦΑΛΟΣ».

Στη συνέντευξη συμμετείχαν ο Νίκος Κουρκουμέλης, Πρόεδρος, η Μαρίνα Βεργωτή, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, ο Σταύρος Κορκός, Προϊστάμενος στο Τμήμα Τουρισμού του Δήμου, ο Σπύρος Κατσούρης, Τουριστικός Πράκτορας, και ο Γεράσιμος Τιμοθεάτος, Πρόεδρος των Ξενοδόχων Κεφαλονιάς.

ΒΙΝΤΕΟ

Υπήρξε συνεργασία με το Δήμο Αργοστολίου, το Δήμο Ληξουρίου, το Δήμο Σάμης και με τους φορείς για την τουριστική προβολή της Κεφαλονιάς. Τόνισαν ότι όλες οι αποφάσεις ήταν ομόφωνες και είχαν έναν προϋπολογισμό για το 2020 γύρω στα 90.000 ευρώ.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Ανέφεραν τη συνεργασία τους με πολύ σοβαρή εταιρεία, τη «Market in Greece», για τις διαφημιστικές καταχωρήσεις για την Κεφαλονιά και πως επιχειρείται άνοιγμα και στη γερμανική αγορά, πέρα από την υπάρχουσα βρετανική, από την οποία μάλιστα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό ο τουρισμός μας.

3.700 ευρώ θα δοθούν σε περιφερειακά μέσα (εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης) για διαφημιστική προβολή.

Επίσης, ανέφεραν «Θέλουμε να κάνουμε νέα και ουσιαστικά βήματα, αλλά λόγω Κορονοϊού όλα ανατρέπονται μέρα με τη μέρα, όπως για παράδειγμα με τους Σέρβους.»

Υπερασπίστηκαν την ιδέα τους για τη δημιουργία τουριστικού πακέτου και τη δημιουργία Περιπατητικού Τουρισμού μετά από μελέτες, που θα γίνουν για τα μονοπάτια.

Όσον αναφορά στην τεράστια 3D πινακίδα «I LOVE KEFALONIA» μήκους 11 μέτρων και ύψους 1.75 μέτρων, που η επιτροπή έχει ήδη ανακοινώσει, θα τοποθετηθεί αρχές Αυγούστου του 2020 στη γέφυρα Δεβοσέτου και η οποία θα είναι κινητή, δηλαδή θα έχει τη δυνατότητα ο Δήμος Αργοστολίου να της αλλάζει θέση της διαφημίζοντας, έτσι και άλλα σημεία του Αργοστολιού ή άλλων περιοχών του Δήμου.

Μάλιστα τόνισαν ότι η πινακίδα ανάλογα με την εποχή μπορεί να στολίζεται ανάλογα. Ο σκοπός της τοποθέτησης της ταμπέλας θα είναι η φωτογράφιση των επισκεπτών με φόντο το Αργοστόλι και η διάχυση των φωτογραφιών τους στα κοινωνικά δίκτυα μέσω των tags. Θα είναι στα πρότυπα της ταμπέλας του «I LOVE AMSTERDAM» και θεωρείται από την επιτροπή ως ένα μεγάλο μέσο προβολής του νησιού μας.

Λόγω της μη προσέλευσης του αριθμού των τουριστών, που θα περιμέναμε για φέτος, προσκάλεσαν αρχικά τους κατοίκους της Κεφαλονιάς να φωτογραφηθούν πρώτοι με φόντο την πινακίδα και να γίνουν οι ίδιοι πρεσβευτές του τόπου τους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img