Στ. Σπαθής: Ανάγκη να στελεχωθεί άμεσα το τμήμα ΕΦΚΑ μη μισθωτών Κεφαλονιάς-Ιθάκης

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΦΚΑ ΜΗ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

Κυρίες,οι

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε γίνει αποδέκτες πλήθους παραπόνων από επαγγελματίες των νησιών μας για την μη δυνατότητα εξυπηρέτησής τους από το Τμήμα ΕΦΚΑ Μη Μισθωτών (ΠΡΩΗΝ ΟΑΕΕ) Αργοστολίου.

Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με την Προϊσταμένη του ανωτέρω Τμήματος. κ. Βουργίδη, πληροφορηθήκαμε ότι πράγματι η κατάσταση έχει δραματικά χειροτερεύσει. Προσφάτως ανακοινώθηκε και η μετακίνηση μίας ακόμη υπαλλήλου σε άλλο Τμήμα Υπηρεσιών του ΕΦΚΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (και συγκεκριμένα στο ΕΦΚΑ Μισθωτών- ΠΡΩΗΝ ΙΚΑ).

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Σε μια πολύ κρίσιμη και δύσκολη για την οικονομία και την κοινωνία μας περίοδο, με όσα προβλήματα έχουν να αντιμετωπίσουν οι επαγγελματίες των νησιών μας, δεν μπορούν να λάβουν της δέουσας εξυπηρέτησης σε θέματα βασικά και στοιχειώδη, όπως είναι η ασφάλισή τους. Επιπλέον οι τρείς εναπομείναντες υπάλληλοι του ΕΦΚΑ (εκ των οποίων η μία είναι η Προϊσταμένη) δεν εργάζονται σε συνθήκες υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντά τους λόγω φόρτου εργασίας.

Η υποστελέχωση της ανωτέρω Υπηρεσίας και τα σημαντικά κωλύματα στην εύρυθμη λειτουργία της, δεν τιμούν ούτε το Ελληνικό Δημόσιο στο σύνολό του, ούτε αρμόζουν σε συνθήκες ανεπτυγμένου δυτικού κράτους. Θεωρούμε ανεπίτρεπτη τη συγκεκριμένη κατάσταση και ζητούμε να δοθεί άμεσα λύση με την επαρκή στελέχωση της Υπηρεσίας, έστω και με μετακίνηση υπαλλήλων από άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες σε αυτήν.

Εν κατακλείδι, οι επαγγελματίες χρεώνονται και καταβάλλουν εισφορές στο ΕΦΚΑ και δικαιούνται να έχουν μια ανταποδοτική εξυπηρέτηση. Διατηρούμε τη πεποίθηση ότι θα λάβετε τα ανωτέρω σοβαρά υπόψη και ότι θα μεριμνήσετε σχετικά για την επίλυση του προβλήματος.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης,

Σταύρος Σπαθής

spot_img

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται