Σημαντικές συναντήσεις είχε ο Δήμαρχος Αργοστολίου την προηγούμενη εβδομάδα

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου ενημερώνει

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου,

  1. Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Αργοστολίου κ. Γεώργιο Κασσιανό, τον Αντιπρόεδρο κ. Τάσο Πανταζάτο, τον Κοσμήτορα κ. Γεράσιμο Σπυράτο και το μέλος κ. Διονύσιο Κομητόπουλο. Σε μια εκτενή συζήτηση παρουσιάστηκαν τα προβλήματα του συλλόγου και κατατέθηκαν σκέψεις για την από κοινού υλοποίηση  περιβαλλοντικών και εθελοντικών δράσεων. Ο Δήμαρχος από την πλευρά του δεσμεύτηκε για τη μέγιστη δυνατή συνεργασία με το Σύλλογο καθώς και για την υλοποίηση της προεκλογικής δέσμευσής του, την ίδρυση  Δημοτικού Σκοπευτηρίου.
  2. Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, συναντήθηκε με τους κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου, δημοφιλή μουσικοσυνθέτη και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ ΑΕ  και κ. Σεκόντο Μποχάγιερ της «ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ πολιτισμός». Στη συζήτηση που ακολούθησε ανταλλάχθηκαν απόψεις για τη συνεργασία των δύο φορέων στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού.
  3.  Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, συναντήθηκε με τον κ. Παύλο Χρηστίδη, Εκπρόσωπο Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛ. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης  ο Αντιδήμαρχος κ. Σπυρίδων Σαμούρης και ο πρώην βουλευτής Σπυρίδων Μοσχόπουλος. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε τόσο στα ειδικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας  από τη διάσπαση του Δήμου Κεφαλονιάς και που αποτελούν τροχοπέδη στην λειτουργία του όσο και στα γενικότερα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.  Ο κ. Χρηστίδης από την πλευρά του, τόνισε το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η τοπική αυτοδιοίκηση στην καθημερινότητα του πολίτη και  δεσμεύτηκε για την προώθηση αυτών σε κεντρικό επίπεδο.

Εκ του Γραφείου Δημάρχου

spot_img

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img