Μηχανική βλάβη γαλλικού σκάφους έξω από το λιμάνι Αργοστολίου

spot_img

Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μηχανική βλάβη Ι/Φ σκάφους στην Κεφαλλονιά

            Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κεφαλλονιάς, για μηχανική βλάβη του Ι/Φ σκάφους ”STEREC III” σημαίας Γαλλίας, στη θαλάσσια περιοχή έξω από το λιμένα Αργοστολίου.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

            Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το ταχύπλοο σκάφος ”ΑΝΕΜΟΣ” Τ.Α. 161, καθώς και ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς. Το ανωτέρω Ι/Φ σκάφος εντοπίστηκε από το ”ΑΝΕΜΟΣ”, με τους τρεις (03) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, καλά στην υγεία τους.

            Το ”STEREC III” κατέπλευσε με ασφάλεια, με τη συνδρομή του ταχύπλοου σκάφους και με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στη μαρίνα Αργοστολίου.

            Από το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ι/Φ σκάφους μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον αναγνωρισμένο οργανισμό που το παρακολουθεί, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

            Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα από το λιμένα Καμαριώτισσας ν. Σαμοθράκης στο λιμένα Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 39χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Από Λιμενικό Σώμα

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img