Δήμος Αργοστολίου: Διευκρινήσεις επί του Προϋπολογισμού

15 ιδέες για έξυπνα δώρα τεχνολογίας για κάθε ηλικία που θα ενθουσιάσουν – Θα τα βρείτε και στο Αργοστόλι

spot_img

«Διευκρινήσεις επί του Προϋπολογισμού»

Σε συνέχεια χθεσινού δημοσιεύματος σχετικά με έξοδα πληρωμής δημοσιογράφων, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα κατωτέρω:

                Ο εν λόγω κωδικός εξόδων αφορά δαπάνες της τουριστικής προβολής του Δήμου Αργοστολίου οι οποίες συμπεριλαμβάνονται  στο Σχέδιο Τουριστικής Προβολής  του Δήμου μας το οποίο και εγκρίθηκε από την Τουριστική Επιτροπή με την υπ. αρίθμ.  04/2020 απόφασή της.

Ειδικότερα συμπεριλαμβάνει προϋπολογισθέντα έξοδα για γραφεία δημοσίων σχέσεων του εξωτερικού, φιλοξενίες δημοσιογράφων (presstrips) και τουριστικών πρακτόρων (famtrips) και λοιπές υποστηρικτικές, των παραπάνω,  ενέργειες δημοσιότητας.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Η αναγκαιότητα της συγκεκριμένης πρόβλεψης προέκυψε ύστερα από πρόταση της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης και εν συνεχεία διαβούλευσης με τους φορείς του τουρισμού του νησιού.

Επίσης η συγκεκριμένη δράση προβολής συμβαδίζει, ως οφείλει,  απόλυτα με την εθνική στρατηγική προβολής του ΕΟΤ και το πρόγραμμα δράσης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων οι οποίοι έχουν συμπεριλάβει παρόμοιες ενέργειες στο πρόγραμμα τους.

Τέλος θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι όσον αφορά τις δαπάνες που θα προγραμματιστούν για το συγκεκριμένο κωδικό, όπως και για κάθε άλλη δαπάνη του σχεδίου τουριστικής προβολής, οι σχετικές πιστώσεις εγκρίνονται και διατίθενται  από το Δημοτικό Συμβούλιο και  έχουν πάντα τη σύμφωνη γνώμη του  Υπουργείου Τουρισμού.

Εκ του Δήμου

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img