Δ. Αργοστολίου: Απολύμανση σε παραλιακή ζώνη, Νοσοκομείο, Αστυνομία, Φανάρι, Οίκος Ευγηρίας (Εικόνες)

spot_img

Έως 28/11/2022 οι προσφορές BLACK FRIDAY & CYBER MONDAY με έως -50% σε Gaming προϊόντα, αξεσουάρ κινητών & υπολογιστών και σε πολλά άλλα είδη από το κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου ενημερώνει

Στα πλαίσια της προστασίας της Δημόσιας Υγείας, ο Δήμος με εξειδικευμένα συνεργεία συνέχισε την απολύμανση χθες στην παραλιακή ζώνη Αργοστολίου, στην περιοχή Φανάρι Αγίων Θεοδώρων καθώς και στους περιβάλλοντες χώρου του Οίκου Ευγηρίας, του Νοσοκομείου και της Αστυνομίας.

Σήμερα  τα συνεργεία πραγματοποίησαν απολύμανση στις πλατείες και σε κεντρικά σημεία των Λαϊκών Κατοικιών, Φαρακλάτων, Διλινάτων, Ομαλών, Τρωιανάτων και Κεραμειών.

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εν μέσω κορωνοϊού και πρωτόγνωρων καταστάσεων, ο Δήμαρχος έχει επιλέξει να δουλεύει με τους συνεργάτες του αθόρυβα και αποτελεσματικά. Δεν χάνει χρόνο απαντώντας  σε μυθεύματα και διαστρεβλωμένες ειδήσεις.

Έχοντας την κατανόηση και συμπαράσταση των συμπολιτών μας, γεγονός που από ότι φαίνεται, ενοχλεί κάποιους κύκλους, συνεχίζει απερίσπαστα το έργο του με πράξεις και έργα.

Από το Γραφείο Δημάρχου

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται