Υπέροχη ήταν η κοπή της βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Σκάλας “Πηνελόπη!” (βίντεο – εικόνες)

spot_img

Υπέροχη ήταν η κοπή της βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Σκάλας “Πηνελόπη!”

Μια υπέροχη βραδιά, γεμάτη χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου μας, μας χάρισε το βράδυ της Παρασκευής ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Σκάλας “Πηνελόπη” με την Πρόεδρο του Ελένη Κουτσουμπού.

Ήταν μια φανταστική βραδιά όπου εκτός από την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Γυναικών Σκάλας “Πηνελόπη” μας γέμισαν με αισιοδοξία και χαρά με τους χορούς πάρα πολλών παιδιών της Σκάλας από το Δημοτικό και το Γυμνάσιο! Τα παιδιά μας χόρεψαν χορούς από όλη την Ελλάδα και κατέληξαν στο τέλος χορεύοντας όλα μαζί Κεφαλονίτικους χορούς!

Η φιλόξενη Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Σκάλας “Πηνελόπη” Ελένη Κουτσουμπού στην αρχική ομιλία της μεταξύ των άλλων ευχαρίστησε για την παρουσία τους σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση τον Αντιδήμαρχο Ελειού Πρόννων Νίκο Κουρκουμέλη, τους σεβαστούς πατέρες της Εκκλησίας μας (τον Αρχιμανδρίτη Φώτιο Γαβριελάτο και τους πατέρες Σταύρο Ζαπάντη και Κωνσταντίνο Ζαπάντη,) τον Πρόεδρο του Πόρου Κεφαλονιάς Οδυσσέα Γαλιατσάτο και την Ζέφη Τσοκαναρίδου (Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου και πρώην Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Σκάλας.) Ακόμα, ανέφερε τις σπουδαίες δράσεις του συλλόγου εκφράζοντας τις ευχαριστίες της για τη στήριξη του κόσμου καθώς και τις καλύτερες ευχές της σ’ όλους τους παρευρισκόμενους!

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Ο Αντιδήμαρχος Ελειού Πρόννων Νίκος Κουρκουμέλης αφού ευχήθηκε και συνεχάρη το σύλλογο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις δράσεις του συλλόγου, εκφράζοντας τη στήριξη του Δήμου Αργοστολίου και στις μελλοντικές προσπάθειες του.

Ο Αρχιμανδρίτης Φώτιος Γαβριελάτος εξήρε τα 20 χρόνια προσφοράς του Συλλόγου “Πηνελόπη” στη Σκάλα και έδωσε τις καλύτερες ευχές του για το μέλλον.

Ο Πρόεδρος του Πόρου Κεφαλονιάς Οδυσσέας Γαλιατσάτος μαζί με τις ευχές του μετέφερε και τις ευχές του Δημάρχου Αργοστολίου Θεοφίλου Μιχαλάτου ο οποίος αν και ήθελε να παραβρεθεί δεν του το επέτρεψε οι υποχρεώσεις του.

Στη συνέχεια έγινε η ευλογία και η κοπή της βασιλόπιτας από τους Ιερείς, ακολούθησαν οι προαναφερόμενοι εξαιρετικοί χοροί από τα παιδιά της Σκάλας και στο τέλος έγινε το μοίρασμα του πλούσιου μπουφέ και της βασιλόπιτας όπου το τυχερό φλουρί το κέρδισε η μαθήτρια του Δημοτικού Σχολείου της Σκάλας Άλκηστις Κουρκουμέλη!

Τέλος, για περισσότερα και αναλυτικότερα παρακαλώ παρακολουθήστε το βίντεο μου με ολόκληρη την εκδήλωση:

Σπύρος Καγκάδης

ΒΙΝΤΕΟ

ΕΙΚΟΝΕΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img