Συναντήσεις εκπροσώπων Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης με τον Ιωάννη Τρεπεκλή Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων (εικόνες)

spot_img

Συναντήσεις εκπροσώπων του Δ.Σ. της Ένωσης μας

Στις 19/5 και με αφορμή την επίσκεψη του κ Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ιωάννη Τερπεκλή και υπέυθυνου για τον Τουρισμό, για την Γενική Συνέλευση των Επιμελητηρίων, ζητήσαμε και πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο ξενοδοχείο Kefalonia Grand.

Στην συνάντηση είχαμε την ευκαιρεία να συζητήσουμε και να ανταλάξουμε απόψεις σχετικά με την τρέχουσα τουριστική περίοδο, τα προβλήματα των δημοσίων υποδομών και τον προγραμματισμό των δράσεων προβολής της Περιφέρειας για τα νησιά της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Στην συνάντηση παρέστησαν από την Ένωση μας ο Πρόεδρος κ Γεράσιμος Τιμοθεάτος, ο Γεν. Γραμματέας κ Άγγελος Θεοδωρακάτος Παρών στην συνάντηση και ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσης μας και πρώην Αντιπεριφεριάρχης Τουρισμού της ΠΙΝ κ. Σπύρος Γαλιατσάτος που βοήθησε την συζήτηση με την μεγάλη εμπειρία και τις πολύτημες γνώσεις του.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Το Σάββατο 8/6, στο ξενοδοχείο Tourist, εκπρόσωποι του ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Τιμοθεάτος Γεράσιμος Πρόεδρος και κ. Χαρίτου Κωνσταντίνα Ταμίας, συναντήθηκαν με τον κ Khaled Mohammed Minister & CDA a.i. της πρεσβείας του Μπανγκλαντές. Συζητήθηκαν τα θέματα της τουριστικής πορείας των νησιών μας της έλλειψης θέσεων εργασίας στις επιχειρήσεις μας και πως μπορούμε να ξεκινήσουμε την διαδικασία ευρεσης και πρόσκλησης εργαζομένων από την χώρα του.

Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλλονιάς & Ιθάκης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img