Οι πρώτες αφίξεις τουριστών της χρονιάς για την KCG Travel στην Κεφαλονιά (εικόνες)

spot_img

Πρώτες Αφίξεις της Χρονιάς για την KCG Travel

Σήμερα 09/05 η ομάδα της KCG Travel είχε τη χαρά να υποδεχτεί τις τρείς πρώτες της  αφίξεις charter για την τουριστική σεζόν 2024. Το προσωπικό καλωσόρισε τουρίστες  που έρχονται για διακοπές στο νησί μας από το Graz και το Linz στην Αυστρία, και από το Altenrhein στην Ελβετία.

Οι συγκεκριμένες πτήσεις θα φτάνουν κάθε Πέμπτη την ίδια ώρα μέχρι τις 10 Οκτώβρη, και έπεται συνέχεια με πτήσεις από διαφορετικές πόλεις και χώρες της Ευρώπης.

Ο Διευθυντής της KCG Travel,  Κίμων Γασπαράτος δήλωσε συγκρατημένα αισιόδοξος για την φετινή σεζόν «Όπως τις περισσότερες  χρονιές, ο Μάιος και ο Οκτώβρης, δεν δείχνουν την δυναμική που θα θέλαμε για μια  σταθερά μακρύτερη  σεζόν στην Κεφαλονιά. Πρέπει να δούμε συλλογικά, με όλους τους φορείς, τις απαιτούμενες ενέργειες για αποτελεσματικότερη προώθηση της Κεφαλονιάς στις συγκεκριμένες περιόδους. Όμως η περίοδος Ιούνιος-Σεπτέμβρης αναμένεται πολύ δυνατή για τις τοπικές επιχειρήσεις. Εύχομαι καλή σεζόν σε όλους τους συναδέλφους μου και τις ομάδες τους, και μαγικές, ξένοιαστες διακοπές στους τουρίστες που αγαπούν και διαλέγουν την όμορφη Κεφαλονιά μας.»

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img