Κώστας Ευαγγελάτος: Μαγιάτικες δράσεις, εκθέσεις και εκδόσεις

spot_img

ΚΑΛΟ ΜΑΗ! ΕΑΡΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ! 

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ / ΜΑΓΙΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Συνεχίζεται με επιτυχία στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη, Μεσολωρά 7 και Βύρωνος, Αργοστόλι Κεφαλονιάς, η ομαδική εικαστική έκθεση-αφιέρωμα στη μνήμη του Φιλέλληνα ποιητή και αγωνιστή Λόρδου Βύρωνα, με αφορμή την συμπλήρωση 200 χρόνων από τον θάνατο του στο Ιερό Μεσολόγγι το 1824. Στην έκθεση-αφιέρωμα εκτίθενται εικαστικά έργα, ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής, ντοκουμέντα performance, ψηφιδωτού και λιθογραφίας από σύγχρονους καλλιτέχνες για την μορφή και την ζωή του Βύρωνα. Διάρκεια έκθεσης μέχρι τις 10 Μαίου 2024. Επισκέψεις, ξεναγήσεις Καθημερινά: 11:30-14:30.Στον εκδοτικό τομέα κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις “Ατέχνως” η συλλογή ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΛΑΠΑΘΙΩΤΗΣ ” Οι Αδικημένοι της ζωής” με 100 ποιήματα του ευαίσθητου ποιητή του μεσοπολέμου. Την έκδοση προλογίζει ο Σπύρος Αραβανής και κοσμείται με δέκα σχέδια του Κώστα Ευαγγελάτου.

Στις 15 και 16 Μαίου 2024 θα λάβει μέρος με έργα του στην διεθνή έκθεση “Τέχνη, Ερωτισμός, Οικολογία” που θα παρουσιαστεί στα πλαίσια συνεδρίου στο Κεντρικό Κτίριο Αβέρωφ του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.) στην Αθήνα, με την επιμέλεια της εικαστικού Pascale Weber, καθηγήτριας της Σορβόνης των Παρισίων και της Ευαγγελίας Νάκα, ιστορικού της τέχνης, με την συμμετοχή 20  πρωτοποριακών καλλιτεχνών.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Επίσης την Κυριακή 19 Μαίου 2024, 8 μ.μ. θα γίνει αποκλειστικά με ζωγραφικά και γλυπτικά έργα του bazaar για τα αδέσποτα ζώα στο SAY ΗOTEL, Δεληγιάννη 67 στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς, που διοργανώνει η ASG ALUMNI ASSOCIATION, Σύλλογος Αποφοίτων PIERCE-DEREE COLLEGE. 

Στο τέλος Μαίου αναμένεται η κυκλοφορία της νέας ποιητικής του συλλογής “Εγκόλπια Ιάματα” με ποιήματα από το 2016 έως τις αρχές του 2024.

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img