Η επίσκεψη της Αγάθης – Ρόζας Βρεττού στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας (εικόνες)

spot_img

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ – ΡΟΖΑΣ ΒΡΕΤΤΟΥ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Η καρδιολόγος, Αγάθη – Ρόζα Βρεττού, Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής και Αν. Γραμματέας του Τομέα Υγείας, πραγματοποίησε χθες επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας. Συνομίλησε με το Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Δημήτριο Μαρτίνη και το Πρόεδρο των Εργαζομένων κ. Κώστα Τσιμάρα και περιηγήθηκε στους χώρους του Νοσοκομείου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης η υποστελέχωση του Νοσοκομείου, αλλά και η επιτακτική ανάγκη λειτουργίας της Μ.Ε.Θ. και της Ψυχιατρικής Κλινικής, η λειτουργία ψηφιακού μαστογράφου, όπως επίσης η ανάγκη ενίσχυσης του ΕΚΑΒ με πληρώματα που θα καλύπτουν όλες τις βάρδιες των ασθενοφόρων, αλλά και τις καθημερινές σχεδόν διακομιδές ασθενών σε Νοσοκομεία της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Το  Ε.Σ.Υ. χρήζει ανασυγκρότησης και μετασχηματισμού με σαφή τη βάση της πολιτικής προσέγγισης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής, που είναι ο δημόσιος, δωρεάν και καθολικός χαρακτήρας του. Η πρόληψη της ασθένειας, η προστασία της υγείας και η προαγωγή της, θα πρέπει να αποτελέσουν στο εξής τους τρεις διακριτούς τομείς ενός σύγχρονου προτύπου Δημόσιας Υγείας.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Αργοστόλι, 3.4.2024

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img