Επιτυχημένη η προβολή του ντοκιμαντέρ “Μαρίνος Χαρμπούρης” στο Ληξούρι

spot_img

ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

«ΜΑΡΙΝΟΣ ΧΑΡΜΠΟΥΡΗΣ» ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ

Ο Δήμαρχος Ληξουρίου, κ. Γιώργος Κατσιβέλης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κ. Ελένη Λουκέρη, και πλήθος κόσμου παραβρέθηκαν στην προβολή του ντοκιμαντέρ γύρω από τον Κεφαλονίτη μηχανικό Μαρίνο Χαρμπούρη.

Η προβολή έγινε στον αύλειο χώρο του Α Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Ο κ. Κατσιβέλης και η κα Λουκέρη απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό ενώ μίλησε και ο γνωστός ιστορικός ερευνητής Γεράσιμος Γαλανός.

Πριν την έναρξη της προβολής ο παρουσιαστής της εκδήλωσης Γρηγόρης Κούμπουλης -ο οποίος υποδύεται το ρόλο του Μαρίνου Χαρμπούρη στο ντοκιμαντέρ- κάλεσε στο μικρόφωνο τον σκηνοθέτη Γιώργο Μεσσάρη ο οποίος αναφέρθηκε στην πολυτάραχη ζωή του Κεφαλονίτη μηχανικού.

Η προβολή του ντοκιμαντέρ στο Αργοστόλι θα γίνει τις αρχές Νοεμβρίου ενώ έχουν προγραμματιστεί και άλλες προβολές στην Κεφαλονιά και εκτός του νησιού.

Σημειώνεται ότι το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στην Αυστραλία και Ρωσία όπου θα πάρει μέρος σε φεστιβάλ.

  • ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Στιγμιότυπο από την προβολή του ντοκιμαντέρ. Στο μικρόφωνο ο Γεράσιμος Γαλανός ενώ παρακολουθεί ο Γρηγόρης Κούμπουλης. Στην ένθετη ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ. Γιώργος Κατσιβέλης. Στη άλλη φωτογραφία σκηνή από τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ «Μαρίνος Χαρμπούρης».

Γιώργος Μεσσάρης

Το Kefalonia Life φιλοξενεί νέα, άρθρα και εκδηλώσεις που αφορούν κυρίως την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, καθώς και απόψεις πολιτών, πολιτικών και πολιτικών κομμάτων. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους, χωρίς αυτή να συμπίπτει κατ' ανάγκη με την άποψη του Kefalonia Life.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img