Αλέξανδρος Παντελειός για εκλογές Επιμελητηρίου: Είτε «απερχόμενος» ο Σταύρος Σπαθής, είτε «κάλπικος»

spot_img

Η δημόσια τοποθέτηση του κου. Βασίλη Ρουχωτά, εκπροσώπου της εταιρείας Ληξούρι Α.Ε. επιβεβαιώνει πως η συμμετοχή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου, Ανδρόνικου Βαλλιανάτου στις εκλογές του Επιμελητηρίου ήταν καταφανώς παράνομη.

Πέρα από αυτό όμως, τόσο ο κος. Βαλλιανάτος, όσο και ο κος Σταύρος Σπαθής φέρονται να είναι υπεύθυνοι για σωρεία παρανόμων πράξεων, όπως νόθευση εγγράφου, χρήση παραποιημένου εγγράφου, παραπλάνηση εκλογικής επιτροπής, εκλογική νοθεία και πιθανότατα αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος. Πράξεις που συνιστούν καταβαράθρωση του κύρους των εκλογών του Επιμελητηρίου.

Η δικαιοσύνη οφείλει να παρέμβει άμεσα, καθώς πρόκειται για μια αντιδημοκρατική, καλπονοθευτική ενέργεια, πρωτοφανή για τα δεδομένα της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, ίσως και ολόκληρης της Ελλάδας.

Σε κάθε περίπτωση, και αναλόγως του εκλογικού αποτελέσματος, ο κύριος Σπαθής σήμερα το βράδυ, θα κατέχει είτε τον τίτλο του «απερχόμενου» Προέδρου του Επιμελητηρίου, είτε τον τίτλο του «κάλπικου».

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Αλέξανδρος Παντελειός
Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου
Επικεφαλής της παράταξης “Κεφαλονιά, νησί για όλους”

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img