Το Υπουργείο Υγείας βράβευσε την Καλυψώ Δανελάτου, Διευθύντρια της Παιδιατρικής του Γ.Ν. Κεφαλληνίας

spot_img

Χθες στις 22/02/2023 η κ. Δανελάτου Καλυψώ, Διευθύντρια της Παιδιατρικής κλινικής του Γ.Ν Κεφαλληνίας, παρέλαβε τιμητικό βραβείο που της απονεμήθηκε από το Υπουργείο Υγείας για την προσφορά της στο ΕΣΥ. Η βράβευση αφορούσε την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους ασθενείς της Παιδιατρικής κλινικής του Γ.Ν Κεφαλληνίας. Η απονομή των τιμητικών βραβείων του Ε.Σ.Υ έλαβε χώρα στο Γ.Ν.Α Ευαγγελισμός. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Υπουργός Υγείας κ. Θ. Πλεύρης, η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κ. Μ. Γκάκα και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης .

Η Διοίκηση του νοσοκομείου χαιρετίζει θερμά την αναγνώριση της προσφοράς της κ. Δανελάτου και του συνόλου των εργαζομένων της Παιδιατρικής κλινικής του Γ.Ν Κεφαλληνίας.

Ο Κοινός Διοικητής διασυνδεόμενων Γ.Ν. Κεφαλληνίας

και Γ.Ν. Ληξουρίου «ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟ»

Δημήτρης Μαρτίνης


Αξιότιμη κυρία Δανελάτου,

Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για τη βράβευση σας από το Υπουργείο Υγείας για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους ασθενείς της Παιδιατρικής κλινικής του Γ.Ν. Κεφαλληνίας.

Η βράβευση αυτή αντανακλά τόσο την επιστημονική σας κατάρτιση και προσφορά όσο και την πολύτιμη συνεισφορά του προσωπικού, ιατρικού και νοσηλευτικού, της Παιδιατρικής Κλινικής την οποία διευθύνετε.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ως γονείς νιώθουμε περηφάνια και ασφάλεια για την ιατρική φροντίδα που μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας.

Με εκτίμηση,

Θεόφιλος Μιχαλάτος Δήμαρχος Αργοστολίου


Συγχαρητήριο μήνυμα για την βράβευση της Καλυψούς Δανελάτου

Η παιδίατρος και διευθύντρια της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Αργοστολίου κ. Καλυψώ Δανελάτου, τιμήθηκε από το Υπουργείο Υγείας για την προσφορά της στο ΕΣΥ και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Η βράβευση τιμά την κ. Δανελάτου που έχει αποφασιστική συμβολή ώστε η παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου να είναι από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Στο πρόσωπό της τιμάται και το νοσοκομείο. Θερμά συγχαρητήρια. Οι γονείς, τα παιδιά και οι πολίτες του τόπου μας είναι ευγνώμονες.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται