Την τιμητική του είχε ο Πόρος Κεφαλονιάς στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση (βίντεο – εικόνες)

spot_img

Την τιμητική του είχε ο Πόρος Κεφαλονιάς στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση!

Ευχαριστούμε ολόψυχα την πρώτη σε τηλεθέαση και ποιητική ενημέρωση εκπομπή της τηλεόρασης του Alpha “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” όπου την Κυριακή η γενικότερη περιοχή του Πόρου της Κεφαλονιάς μας είχε την τιμητική της!

Ευχαριστούμε ειδικότερα τον πανάξιο συνεργάτη του συμπατριώτη μας παρουσιαστή και δημοσιογράφου Νίκου Μάνεση Χρήστο Βαρθαλίτη που επέλεξε να προβληθεί το μακρό βίντεο μου από την άφιξη του πολυτελές ισπανικού κρουαζιερόπλοιου “Le Lyrial,” της πλοιοκτήτριας εταιρίας Ponant (Ασφαλιστικού ομίλου SegurCaixa Adeslas,) στον Πόρο μας, τον Νίκο Μάνεση καθώς και τον συντοπίτη μας κάμεραμαν Διονύση για τα πάντα καλά τους λόγια!

Στην αρχή της εκπομπής παρουσιάστηκε και σχολιάστηκε με τα πιο όμορφα λόγια η απόμακρη παραλία Κουτσουπιά, που βρίσκεται ανάμεσα στον Πόρο και την Σάμη, που έστειλε η επίσης τηλεθεάτρια Ελένη!

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω γενικότερα την τηλεόραση και όλους τους συντελεστές του Alpha που στη φετινή τηλεοπτική σεζόν ξανά, όπως τις προηγούμενες χρονιές, πρόβαλαν το αγαπημένο νησί μας την Κεφαλονιά σε κάθε ευκαιρία!

Σπύρος Καγκάδης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img