Συνάντηση Παναγή Καππάτου με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριο Οικονόμου

spot_img

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριο Οικονόμου

Σήμερα συναντήθηκα με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριο Οικονόμου, τον οποίο ενημέρωσα για θέματα αστυνόμευσης στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Με τον κ. Υφυπουργό συζητήσαμε για τον προγραμματισμό του Υπουργείου σχετικά με την καλοκαιρινή περίοδο του 2023, καθώς και τα νέα δεδομένα στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς για την καλύτερη διαχείριση των αφίξεων.

Η σημαντική αύξηση της τουριστικής κίνησης, δημιουργεί και μεγαλύτερες ανάγκες. Με βάση τα στοιχεία των αφίξεων του 2022 στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, προκύπτει αύξηση +7% σε σχέση με το 2019, με τον αριθμό αφίξεων να φθάνει στις 353.000.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Η επιπλέον ενίσχυση που έλαβαν τα νησιά μας το καλοκαίρι του 2022 ήταν 20 αστυνομικοί  (12 δόκιμοι και 8 μόνιμοι). Ζήτησα από τον κ. Υφυπουργό ο αριθμός αυτός να αυξηθεί το καλοκαίρι του 2023, με βάση τα νέα στοιχεία.  Συμφωνήσαμε ο σχετικός προγραμματισμός να ξεκινήσει έγκαιρα. Με τη θεσμική μου ιδιότητα και σε συνεργασία με το Υπουργείο και την Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλονιάς και Ιθάκης θα παρακολουθώ το ζήτημα.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img