Σύλλογος Ναυτικών Κεφαλονιάς: Μάκρυνε η απόσταση Σάμη – Πάτρα

spot_img

ΜΑΚΡΥΝΕ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΑΜΗ ΠΑΤΡΑ!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Ναυτικών Κεφαλλονιάς “Νίκος καββαδίας” θέλει να σταθεί με καταγγελτική διάθεση απέναντι στην αδικαιολόγητη επιμήκυνση του δρομολογίου Πάτρα – Σάμη , που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών και παραπόνων που έφτασαν στο γραφείο του Συλλόγου μας.

Διερωτώμεθα!!  Υπάρχει ιδιαίτερος λόγος γι’ αυτό; Υπάρχει κάποια σχετική συμφωνία με το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών;

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Θα θέλαμε ο λαός της Κεφαλλονιάς να ενημερωθεί από υπεύθυνα χείλη σχετικά με το τι ακριβώς συμβαίνει.

Όλοι γνωρίζουμε ότι μείωση ταχύτητας συνεπάγεται εξοικονόμηση καυσίμων, που είναι εις βάρος του επιβατικού κοινού και προς όφελος της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Επίσης θα ήθελε ο Κεφαλλονίτικος λαός να γνωρίζει πόσος χρόνος έχει συμφωνηθεί, με το αρμόδιο Υπουργείο, να σταματά το πλοίο για τις ετήσιες επισκευές; 

Διότι υπάρχει η εντύπωση ότι η αργία του πλοίου τραβάει σε μήκος χρόνου, πέρα του δέοντος και ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες. 

Και φυσικά όλο το επιβατικό κοινό είναι  αναγκασμένο να εξυπηρετείται μέσω δρομολογίου Πόρου – Κυλλήνης, με ό,τι επιπτώσεις και συνέπειες επιβαρύνουν τους επιβάτες που εξυπηρετούνται καλύτερα με το δρομολόγιο Σάμη – Πάτρα.

Το πλοίο όμως που επισκευάζεται και αργεί είναι της ίδιας εταιρείας, που διαθέτει πλοία για την εξυπηρέτηση του συγκεκριμένου δρομολογίου και ο “νόων, νοείτο”.

Ζητάμε λοιπόν υπεύθυνα ενημέρωση, για να μπουν τα πράματα στη θέση τους και να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις περί ασυδοσίας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ναυτικών “Νίκος Καββαδίας”.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img