Παναγής Καππάτος: Για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη του 2030

spot_img

Για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη του 2030

Στην Κέρκυρα χθες με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στελέχη της κυβέρνησης, της αυτοδιοίκησης και τους Βουλευτές Ιονίων Νήσων της ΝΔ, έγινε η παρουσίαση του αναπτυξιακού προγράμματος Ιονίων Νήσων ύψους 1.8 δις με πάνω από 260 έργα. Έργα που ήδη εκτελούνται, δημοπρατούνται ή έχουν χρηματοδότηση (περισσότερα εδώ: )

Η Κεφαλονιά και η Ιθάκη πρωταγωνιστούν χάρη στη συνεργασία όλων των φορέων της κοινωνίας μας, αλλά και χάρη στην ανταπόκριση της κυβέρνησης.

Με πρωτόγνωρες δημόσιες επενδύσεις για οδοποιία, ύδρευση, λιμάνια, αστικές αναπλάσεις, πολιτισμό, υγεία και διαχείριση φυσικών καταστροφών. Με καινοτόμα έργα όπως η υπογειοποίηση τμήματος του εναερίου δικτύου χαμηλής και μέσης τάσης.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Με διεκδικήσεις δεκαετιών που εξασφαλίσαμε, όπως ο οδικός άξονας Αργοστόλι-Πόρος (€55 εκ.), ο βιολογικός της Ιθάκης (€15 εκ.) η ολική ανακαίνιση του νοσοκομείου (€7 εκ.), τα λιμάνια Ληξουρίου (€1,5 εκ.), Πεσσάδας (€4,5 εκ.) και Φρικών (€2 εκ.), η ύδρευση από το Πυργί ως τα Ζερβάτα (€3 εκ.) κ.α.

Για να συνεχίσουμε αυτή την πορεία για την Ελλάδα του 2030, χρειαζόμαστε μια κυβέρνηση σταθερή, ισχυρή και με πρόγραμμα που θα εγκριθεί από τους πολίτες. Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορούν να εξασφαλίσουν αυτές τις συνθήκες.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img