Ο Νικόλας Φαραντούρης ευχαριστεί και προτρέπει

15 ιδέες για έξυπνα δώρα τεχνολογίας για κάθε ηλικία που θα ενθουσιάσουν – Θα τα βρείτε και στο Αργοστόλι

spot_img

Νικόλας Φαραντούρης: Ευχαριστεί και προτρέπει 

Αγαπημένοι/-ες φίλοι & φίλες στην Κεφαλονιά & Ιθάκη,

Πάρα την οδυνηρή ήττα του κόμματός μας στις εκλογές, θέλω να σας ευχαριστήσω για την τιμή της ψήφου και τούτη τη φορά και την στήριξη της αρχικής και μοναδικής επιλογής μου να είμαι και να παραμείνω υποψήφιος για την Κεφαλονιά & Ιθάκη υπό μία εξαιρετικά αρνητική συγκυρία.

Ευχαριστω για τα θερμά λόγια αγάπης και στήριξης όλο αυτό το διάστημα αλλά και για τις ιδέες και προτάσεις που επεξεργαστήκαμε μαζί για την ανάπτυξη και την πρόοδο των Νησιών μας. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται να δώσουμε τον αγώνα παντού, τόσο στα Νησιά μας όσο και στο κέντρο λήψης των αποφάσεων, κατά της μισαλοδοξίας, του ρατσισμού, του φόβου και της εσωστρέφειας, και υπέρ της δίκαιης ανάπτυξης, της ευημερίας για όλους, της ανθώπινης αξιοπρέπειας, του κρατους δικαίου, της Δημοκρατίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία παραμένει ο κυρίαρχος έτερος πόλος. Θα ανασυγκροτηθεί, θα ανανεωθεί για να οδηγήσει μπροστά τις δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Αναφορικά με τα Νησιά μας, είναι αυτονόητο ότι θα συνδράμω τον βουλευτή Κεφαλονιάς & Ιθάκης σε ο,τιδήποτε κάλο για τον τόπο μας. Τον προτρέπω να ασχοληθεί με τα μεγάλα ζητήματα των υποδομών, των δικτύων, της υγείας, της εκπαίδευσης, του πολιτισμού, της νεανικής επιχειρηματικότητας, της τουριστικής ανάπτυξης και της ενίσχυσης του αγροτοδιατροφικού τομέα, πέρα απ’ την απλή και αυτονόητη διευκόλυνση των δημοτικών αρχών. Τα Νησιά μας χρειάζονται οραματικούς αναπτυξιακούς στόχους, περισσότερη διεκδίκηση και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο κέντρο λήψης των αποφάσεων. Και σ’ αυτή την προσπάθεια θα παραμείνω προσηλωμένος με όλες μου τις δυνάμεις.

Νικόλας Φαραντούρης
Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς
Ευρωπαϊκή Έδρα Jean Monnet

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img