Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ: “Κύριε Καππάτε εκπροσωπείτε τράπεζες & funds εναντίον συμπατριωτών σας, ΝΑΙ ή ΟΧΙ;”

spot_img

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ: Κύριε Καππάτε εκπροσωπείτε τράπεζες και funds εναντίον συμπατριωτών σας, ΝΑΙ ή ΟΧΙ; 


Αλλεπάλληλα δημοσιεύματα σε πανελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδες, αποκαλύπτουν υποθέσεις εκπροσώπησης τραπεζών και funds από τον βουλευτή Καππάτο και μάλιστα εναντίον συμπατριωτών μας, κατά τη διάρκεια της βουλευτικής θητείας του. 

Ο κ. Καππάτος διασύρεται πανελλαδικά με πρωτοφανή συχνότητα κατά την κοινοβουλευτική του θητεία, κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί ποτέ άλλοτε στο παρελθόν στον τόπο μας. Δυστυχώς, επί ημερών Καππάτου, Κεφαλονιά κι Ιθάκη πρωταγωνιστούν αρνητικά στα κεντρικά μέσα ενημέρωσης, άλλοτε για τις οικογενειακές χρηματοδοτήσεις και αποζημιώσεις Καππάτου, άλλοτε για την σιωπή του ή τις αμφιλεγόμενες επικοινωνίες του με υπόδικους τηλεστάρ κι άλλοτε για τις δικηγορικές του υποθέσεις.

Κύριε Καππάτε, εάν θεωρείτε ότι αυτά τα δημοσιεύματα σε πανελλήνιας κυκλοφορίας εφημερίδες δεν είναι αληθή, μπορείτε να πράξετε τα δέοντα. Σας θυμίζουμε ωστόσο τα δικά σας λόγια: «Είμαι συνεργαζόμενος Δικηγόρος με την Τράπεζα Eurobank A.E. από το έτος 2016, όπως και της διαδόχου εταιρείας Do Value ΑΕ, διαχειρίστρια της εταιρείας Cairo2 η οποία κατέστη ειδική διάδοχος της ως άνω Τράπεζας».

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Η μακροσκελής κι αμήχανη επιστολή απάντησής σας είναι “άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε” χωρίς να απαντάτε για όλα όσα αναφέρουμε στο δελτίο τύπου μας και δυσφημούν την Κεφαλονιά κι Ιθάκη, κυρίως χωρίς να απαντάτε στο ερώτημα: Εκπροσωπείτε ή όχι ως εν ενεργεία βουλευτής που ψήφισε τον Πτωχευτικό Κώδικα στη Βουλή τράπεζες και funds με εμπλεκόμενους συμπατριώτες μας; 

ΝΑΙ ή ΟΧΙ κ. Καππάτε; 

Η απάντηση είναι δυστυχώς: ΝΑΙ.

 
Αργοστόλι 27 Μαρτίου 2023

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img