Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ.: Παράδοση ειδών ιματισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας

spot_img

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΙΔΩΝ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής Κεφαλονιάς & Ιθάκης καθώς και των Τοπικών Οργανώσεων, παραδώσαμε είδη ιματισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας, στη προσπάθεια για τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους νοσηλευόμενους.

Τα είδη ιματισμού, παρέλαβε ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Δημήτριος Μαρτίνης παρουσία και του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς & Ιθάκης, κ. Ιωάννη Φισφή. Παρόντες ήταν επίσης τα στελέχη μας, Γεωργία και Ορέστης Καππάτος που συνέδραμαν στη συγκέντρωση των ειδών.

Για εμάς, το Εθνικό Σύστημα Υγείας έχει ταυτιστεί με την ιστορία της Παράταξής μας. Πάνω στο Ε.Σ.Υ. στηρίχθηκε ένα πραγματικό κοινωνικό κράτος, ένα κράτος για όλους, με στόχο τις ποιοτικές και δωρεάν υπηρεσίες για το σύνολο των Ελλήνων πολιτών. Και παρά τις όποιες αστοχίες και υστερήσεις, το ελληνικό δημόσιο σύστημα υγείας παραμένει ένα από τα πλέον προσβάσιμα, αν όχι το πιο προσβάσιμο σύστημα υγείας παγκοσμίως.

Η Κυβέρνηση όμως της Νέας Δημοκρατίας, απαξιώνει το Ε.Σ.Υ., γιατί εμφορείται από ιδεοληψίες που ευνοούν την πλήρη ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών υγείας, παρά την όποια προσωρινή αλλαγή στάσης κατά την περίοδο της πανδημίας, όταν το δημόσιο σύστημα αποτέλεσε το μοναδικό και ασφαλές καταφύγιο για όλες και όλους όσοι ζουν στην Ελλάδα.

Το Ε.Σ.Υ. πρέπει να παραμείνει ένα δημόσιο σύστημα προσβάσιμο σε όλους, ποιοτικό και αποτελεσματικό. Ένα σύστημα υγείας αντάξιο ενός σύγχρονου κοινωνικού κράτους που σέβεται τον πολίτη. Αυτή ήταν και παραμένει η πραγματική υποχρέωση της Πολιτείας. Αυτή ήταν και παραμένει η αυτονόητη απαίτηση των Πολιτών. Αυτό ήταν και παραμένει το όραμα του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ 

Αργοστόλι, 10.1.2023

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται