“Μαραθώνιος” διασκέδασης για τη γιορτή της μητέρας στον Πόρο Κεφαλονιάς (εικόνες – βίντεο)

spot_img

“Μαραθώνιος” διασκέδασης για τη γιορτή της μητέρας στον Πόρο Κεφαλονιάς!

Με τη μουσική του υπέροχου Κεφαλονίτη τραγουδιστή Άγγελου Ανδρεάτου και της ομάδας του, παρουσία κεφάτου κόσμου και επισήμων, άφθονο φαγητό και ποτό και μια πλούσια λαχειοφόρα κλήρωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο εορτασμός της γιορτής της μητέρας την Κυριακή στον Πόρο Κεφαλονιάς! 

Αξιοθαύμαστος υπήρξε ο μουσικός “μαραθώνιος” του Ποριώτη τραγουδιστή Άγγελου Ανδρεάτου ο οποίος με την ομάδα υπήρξε στις επάλξεις της διασκέδασης του κόσμου περίπου 6 ώρες! 

Τη σημαντική αυτή εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας στον Πόρο της Κεφαλονιάς μας που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος του Πόρου “ο Πρόνησος” είχε την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Αργοστολίου και πλήθος τοπικών επιχειρήσεων σαν χορηγοί! 

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Στη γιορτή της μητέρας στον Πόρο παραβρέθηκαν από τους επίσημους ο ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Εμπορικού Συλλόγου του Πόρου Λευτέρης Στελλάτος, ο Πρόεδρος του Πόρου Οδυσσέας Γαλιατσάτος, ο Πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Αργύρης Γαβριελάτος, ο Αντιπρόεδρος του Γηροκομείου Αργοστολίου Αριστοτέλης Μπατιστάτος και οι υποψήφιοι βουλευτές Σπύρος Γαλιατσάτος και ο Νικόλας Φαραντούρης ο οποίος μάλιστα και χόρεψε! 

Τέλος, ψυχή της πολιτιστικής αυτής εκδήλωσης υπήρξε η δραστήρια Πρόεδρος του “Πρόνησος” Ασπασία Σεριάτου και ο τέως Πρόεδρος του Πόρου Γιάννης Πετράτος οι οποίοι αποδείχθηκαν και “άσοι” στον χορό! 

Σπύρος Καγκάδης

ΒΙΝΤΕΟ

https://fb.watch/kxCJACFPXc/

https://fb.watch/kxCDl5ZLye/

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img