Η εξωτική παραλία της Κουτσουπιάς στη τελευταία εκπομπή του Νίκου Μάνεση (βίντεο – εικόνες)

spot_img

Η εξωτική παραλία της Κουτσουπιάς στη τελευταία εκπομπή του Νίκου Μάνεση!

Μια σπάνια ευκαιρία είχαν οι Έλληνες τηλεθεατές να γνωρίσουν την εξωτική απόμακρη παραλία Κουτσουπιά, που βρίσκεται ανάμεσα τον Πόρο και την Σάμη Κεφαλονιάς, στην τελευταία εκπομπή την Κυριακή για τη σεζόν του συμπατριώτη μας Νίκου Μάνεση “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” στην τηλεόραση του Alpha!

Πρωταγωνιστής στην ζωντανή μετάδοση από την πανέμορφη παραλία Κουτσουπιά, που μπορεί κανείς να την επισκεφθεί με μακρά πεζοπορία αλλά είναι καλύτερα με σκάφος, εκτός από τον γνωστό στην περιοχή του Πόρου Κώστα Ρασσιά, ο οποίος διατηρεί μια εξαιρετική καντίνα στην παραλία αυτή, υπήρξε όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό απόσπασμα του βίντεο και ένας φιλικός τράγος, ο Γιάννης!

Ο Κώστας Ρασσιάς μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση και για τον ερχομό στην παραλία Κουτσουπιά του διάσημου ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο, του Γιώργου Καραγκούνη και πολλών άλλων ακόμα διάσημων! Ενώ έκανε την ευχάριστη εμφάνιση της και η κόρη του Κώστα Ρασσιά, η Ελένη Ρασσιά!

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Τέλος, ευχαριστούμε ολόψυχα τον Νίκο Μάνεση και όλη την υπέροχη τηλεοπτική ομάδα του που μας χάρισαν μια ακόμα εξαιρετική τηλεοπτική σεζόν και δίνουμε όλοι ραντεβού για την νέα τηλεοπτική σεζόν στα μέσα Σεπτεμβρίου όπως δήλωσε ο διάσημος συμπατριώτης μας παρουσιαστής και δημοσιογράφος! 

Καλές διακοπές στον Νίκο Μάνεση και σ’ όλη την παρέα του!

Σπύρος Καγκάδης 

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img