Εβδομάδα ενημερωτικών δράσεων σε Κεφαλονιά & Ιθάκη από την Κινητή Μονάδα Ιονίων Νήσων (28/11 – 01/12/2023)

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Ιονίων Νήσων με την υποστήριξη μελών της Ανοιχτής Θεραπευτικής Κοινότητας ΚΕΘΕΑ Ήπειρος, θα πραγματοποιήσουν εβδομάδα ενημερωτικών δράσεων στο νησί της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης τις ημερομηνίες 28 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου 2023.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Την Τρίτη 28/11 θα πραγματοποιηθεί προβολή του Ντοκιμαντέρ «RUINS // Ερείπια» της Ζωής Μαυρουδή. Παράλληλα στον χώρο θα υπάρχει η έκθεση φωτογραφίας «Η ΔΕ ΓΥΝΗ…» και ενημερωτικό περίπτερο μελών της ΑΘΚ ΚΕΘΕΑ Ήπειρος. Ώρα προσέλευσης 18.00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ», στο Αργοστόλι.
  • Την Τετάρτη 29/11 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «Το φαινόμενο της εξάρτησης στη σύγχρονη εποχή» σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Κεφαλληνίας και Ιθάκης. Ώρα έναρξης 18.00 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, Αντώνη Τρίτση 119, στο Αργοστόλι.
  • Την Πέμπτη 30/11 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική δράση και δράση δενδροφύτευσης στο Βαθύ Ιθάκης σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ιθάκης. Ώρες δράσης 10.00 π.μ. – 13.00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία στο Βαθύ Ιθάκης.
  • Την Παρασκευή 1/12 θα πραγματοποιηθεί προβολή του ντοκιμαντέρ «RUINS // Ερείπια» σε συνεργασία με την Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Σάμης. Παράλληλα στον χώρο θα υπάρχει ενημερωτικό περίπτερο μελών της ΑΘΚ ΚΕΘΕΑ Ήπειρος και ενημερωτικό υλικό από τη «Θετική Φωνή». Ώρα προσέλευσης 18.00 μ.μ. στο Πολύκεντρο Πυλάρου «Θέμος Ποταμιάνος», στα Διβαράτα.

Η είσοδος σε όλες τις δράσεις είναι ελεύθερη και θα χαρούμε με την παρουσίας σας.

Η Κινητή Μονάδα Ιονίων Νήσων ανήκει στο δίκτυο υπηρεσιών του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ), συγκεκριμένα στο ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ και έχει έδρα την Κεφαλονιά. Απευθύνεται σε άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα εξάρτησης από νόμιμες (αλκοόλ, τζόγο, τυχερά παίγνια και διαδίκτυο – gaming) ή παράνομες ουσίες, στις οικογένειες τους, αλλά και σε ανθρώπους που επιθυμούν να ενημερωθούν για τα συγκεκριμένα ζητήματα.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και με σεβασμό στο απόρρητο.

ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ – Κινητή Μονάδα Ιονίων Νήσων

Κεφαλονιά, Ληξούρι, Στ. Τυπάλδου, Τ.Κ 28200

☎️ 2671091720, 6971981651

kmkefalonia@kethea-epirus.gr

https://www.facebook.com/profile.php?id=100078464529247

https://kethea-epirus.gr/

https://www.kethea.gr/

spot_img

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται