Ε.Α.Σ.: Ξεκίνησε η υποβολή παραστατικών για εξόφληση αυτόχθονων φυλών αιγοπροβάτων

spot_img

Ε.Α.Σ.: Ξεκίνησε η υποβολή παραστατικών για εξόφληση αυτόχθονων φυλών Αιγοπροβάτων

      Ο Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης, ενημερώνει ότι  σύμφωνα με εγκύκλιο του Οργανισμού Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Υ.Α.Α.Τ.) από 15 έως 31 Μαΐου 2023 πρέπει να υποβάλλουν τα παραστατικά συμμόρφωσης ειδικών διατάξεων οι δικαιούχοι Κτηνοτρόφοι της 1ης πρόσκλησης της δράσης 10.1.09 «Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων», του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της περιόδου 2014-2020.

      Αναλυτικότερα, οι ενταγμένοι Κτηνοτρόφοι της 1ης πρόσκλησης της δράσης για τις αυτόχθονες φυλές,  οφείλουν να προσκομίσουν για το έτος εφαρμογής 2022, στο πλαίσιο υποβολής των προβλεπόμενων παραστατικών ειδικών διατάξεων, αντίγραφα των ενημερωμένων χειρόγραφων μητρώων καταγραφής για όλες τις ενταγμένες εκμεταλλεύσεις των Αιγοπροβάτων και των Χοιροειδών τους.

       Επισημαίνεται ότι τα εν λόγω παραστατικά αποτελούν υποχρέωση για την επαλήθευση και επιβεβαίωση των κριτηρίων επιλεξιμότητας.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

       Τέλος, σύμφωνα με τον Οργανισμό Πληρωμών του ΥΑ.Α.Τ. δεν πρόκειται να δοθεί παράταση στην υποβολή των παραστατικών δεδομένου ότι μέχρι 30 Ιουνίου 2023 πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι πληρωμές της εκκαθάρισης των αυτόχθονων φυλών .

              Από  Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ  &  ΙΘΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img