Αναβάλλεται διαδικτυακή ομιλία την Τετάρτη 20/12 από την Ιακωβάτειο Βιβλιοθήκη Ληξουρίου

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ-ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ

          Η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά, η Ιακωβάτειος Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη – Μουσείο Ληξουρίου και το Ίδρυμα Κεφαλονιάς και Ιθάκης  ανακοινώνουν ότι έκτακτοι οικογενειακοί λόγοι δεν επιτρέπουν στον κ. Αναστάσιο Ιωάννη Μεταξά να συμμετάσχει στην προγραμματισμένη ομιλία-συζήτηση του Δεκεμβρίου 2023.

         Γι’ αυτόν το λόγο αναβάλλεται η ομιλία-συζήτηση της Τετάρτης, 20 Δεκεμβρίου 2023, 7.30 μ.μ., με θέμα: «Τα ευρωπαϊκά διακυβεύματα ζητούν απαντήσεις». Όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση για την πραγματοποίηση της ομιλίας-συζήτησης με το παραπάνω θέμα.

          Ζητάμε συγγνώμη γι’ αυτήν την αναβολή.

          Η ομιλία-συζήτηση του Ιανουαρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί κανονικά μετά τη σχετική ενημέρωση.

           Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα, χαρούμενο και δημιουργικό το 2024.

                ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ                      ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ      ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ & ΙΘΑΚΗΣΙΩΝ     ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-              ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

                  ΠΕΙΡΑΙΑ                           ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ 

Το Kefalonia Life φιλοξενεί νέα, άρθρα και εκδηλώσεις που αφορούν κυρίως την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, καθώς και απόψεις πολιτών, πολιτικών και πολιτικών κομμάτων. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους, χωρίς αυτή να συμπίπτει κατ' ανάγκη με την άποψη του Kefalonia Life.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img