Υπογράφηκε η Σύμβαση της Γέφυρας του Χειμωνικού και του Δρόμου του Μύρτου

spot_img

Έως 28/11/2022 οι προσφορές BLACK FRIDAY & CYBER MONDAY με έως -50% σε Gaming προϊόντα, αξεσουάρ κινητών & υπολογιστών και σε πολλά άλλα είδη από το κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι.

Μια καλή μέρα για την Κεφαλονιά – Υπογράφηκε η Σύμβαση της Γέφυρας του Χειμωνικού και του Δρόμου του Μύρτου

Στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, βρέθηκε σήμερα 10 Ιουνίου συνοδεύοντας τον Αντιδήμαρχο Ληξουρίου Γεράσιμο Γαλανό.

Με τον Αντιδήμαρχο έθεσαν στους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες επείγοντα ζητήματα του Δήμου Ληξουρίου και της Παλλικής τα οποία, ο κ. Καππάτος,  παρακολουθεί συστηματικά.

Ακόμη, σε συνεργασία με τον Υφυπουργό Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη μια ευχάριστη είδηση ήρθε για την Κεφαλονιά. Συγκεκριμένα, η σύμβαση ανακατασκευής της γέφυρας του Χειμωνικού και του δρόμου του Μύρτου με την εργολήπτρια εταιρεία υπογράφηκε εχθές, 09 Ιουνίου 2022.

Πρόκειται για ένα  σημαντικό εθνικό έργο στον τόπο μας που, λόγω της μεγάλης τεχνικής του δυσκολίας, το Υπουργείο έχει αναλάβει να υλοποιήσει.

Μετά το πέρας των συναντήσεων, ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης τόνισε ότι παρακολουθεί στενά κάθε ζήτημα που του τίθεται υπόψη και αφορά στα νησιά μας.

ΠΑΝΑΓΗΣ ΚΑΠΠΑΤΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

κε

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται