Το ίδιο το σύστημα υγείας εξωθεί ιατρό της Κεφαλονιάς σε παραίτηση λόγω προβλήματος υγείας αντί να τον προστατέψει (δημόσια καταγγελία)

spot_img

Έως 28/11/2022 οι προσφορές BLACK FRIDAY & CYBER MONDAY με έως -50% σε Gaming προϊόντα, αξεσουάρ κινητών & υπολογιστών και σε πολλά άλλα είδη από το κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι.

Παραθέτουμε το δημόσιο κείμενο από το profile στο Facebook της Θεοδώρας Λαδά:

Άραγε πως να αισθάνεται ένας άνθρωπος που ξύπνησε ένα πρωί και δεν μπορούσε να περπατήσει γιατί είχαν μουδιάσει τα άκρα του από την αριστερή μεριά;η γυναίκα του να μην μπορεί να τον βοηθήσει λόγω προβλήματος στο πόδι και τα παιδιά του να είναι τρομαγμένα λέγοντας ” μαμά τι έπαθε ο μπαμπάς;”.

Πηγαίνει στο νοσοκομείο μαθαίνει ότι έχει πάθει εγκεφαλικό ” άκουσε να σου πω Διονύση έχεις πάθει εγκεφαλικό εγκατεστημένο στην γέφυρα του εγκεφαλου. Αν καπνίσεις έστω και ένα τσιγάρο μπορεί να πάθεις μεγάλη ζημιά. ” Θεοδώρα παρατήρησε τον και για οποιαδήποτε αλλαγή μιλάμε στο τηλέφωνο” άγχος φόβος στενοχώρια! Την άλλη ημέρα με την βοήθεια συναδέλφου μεταβαίνει στο διαγνωστικό κέντρο και λαμβάνει την απάντηση της μαγνητικής μετά από λίγες ώρες.” Εγκεφαλικό έχεις Διονύση το απεικόνισε η μαγνητική. Πάνω σε κεντρικό σημείο στον εγκέφαλο. Θα μπορούσες να πάθεις χειρότερη ζημιά.Πανικος. Διακομιδή στο Ρίο Πατρών με το άγχος ότι αφήνεις τα παιδιά ( σίγουρα σε καλά χέρια) Μέχρι τότε συμπαράσταση από παντού.” Κυριε Περδικάρη εύχομαι να σας πάνε όλα καλα να γυρίσετε πίσω στην οικογένειά σας και θα σας βοηθήσουμε με την δουλειά”

Τέσσερις ημέρες στην Πάτρα , παρακολούθηση από τους νευρολόγους και άγχος. Θεοδώρα είμαι ακόμα μουδιασμενος.θεοδωρα πάρε τηλέφωνο τα παιδιά μην τους πεις πολλά και στενοχωρηθουν. Τηλέφωνα πολλά από συναδέλφους και κατοίκους Ληξουρίου( τους ευχαριστούμε πολύ). Γυρίζουμε. Φυσιοθεραπείες βελτίωση. Πίσω στην Πάτρα για εξετάσεις. Κύριε Περδικάρη έχεις ανοιχτό οωειδες τρήμα στην καρδιά δεν επιδέχεται θεραπείας γιατί κρύβει κινδύνους. Ξεκουραστείτε και μην μπαίνετε σε αγχωτικές καταστάσεις και μην σηκώνετε βάρη και μην πιέζεστε. Η αγωγή εφόρου ζωής χωρίς κάποιος να σου εξασφαλίζει οτι δεν θα το ξαναπάθεις. Προσκομίζουμε χαρτιά ότι δεν πάει άλλο.δεν μπορώ να δουλεύω όπως πριν.

Εσείς που λέγατε ότι θα βοηθήσατε χαθήκατε. Οι προτάσεις ήταν είτε να κάνει λιγότερες εφημερειες είτε να πάρει άνευ αποδοχών μέχρι να συνέλθει αλλιώς φύγετε κύριε Περδικάρη. Μα δεν μπορώ να ξανακάνω εφημερειες γιατί το επείγον είναι στρεσογόνο και εγώ πρέπει να το αποφεύγω. Η άνευ αποδοχών θα αφήσει τους κατοίκους στα χωριά χωρίς γιατρό γιατί δεν θα προκηρυχθεί η θέση. Με ωθειτε σε παραίτηση.” Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο αν έχετε θέμα να παραμείνετε” μα δεν μπορώ να κάνω εφημερειες στα επείγοντα ;αφήστε με να σας καλύπτω εξωτερικά ιατρεια. Δεν γίνεται πρέπει να καλύπτετε εφημερειες. Οπότε η μόνη λύση που φαίνεται στον ορίζοντα για να προστατεψει την οικογένεια του είναι να παραιτηθεί. Να εξαναγκαστεί να παραιτηθεί γιατί δεν βοηθήθηκε.Να παρακαλάει για τα αυτονοητα.Γιατι όλα αυτά? Επειδή δεν γύρισε καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο? Επειδή από καθαρή τύχη γλίτωσε? Που είναι η ανθρωπιά? Δεν ζητάμε να γίνει από γιατρός διοικητής να κρατήσει την θέση του ζητάμε. Να προσφέρει ότι μπορεί. Όχι δεν γίνεται τίποτα. ” Καλά εσείς δεν μου λέγατε ότι θα με βοηθήσετε? Εσείς με πετάτε τώρα σαν να μην υπήρξα ποτέ?Εγώ που έκανα ότι μπορούσα για το καλό των ασθενών.

Εγώ βρίσκομαι τώρα να παλεύω για τα αυτονοητα.Ολοι οι συνάδελφοι μαζι μας. ” Με τόσες ελλείψεις σε ιατρούς ωθούν έναν σε παραίτηση?Απογοήτευση. ” Αν είχα στοιχειώδεις γνώσεις ιατρικής θα εφημερεύα εγώ στα επείγοντα” Σας φέρθηκαν καλά οι συνάδελφοι και εσείς ζητήσατε τα χαρτιά αυτά” Προσβολές και στενοχώρια. Αυτά δεχτηκαμε. Και ευχαριστούμε τους ανθρώπους αυτούς γιατί μας δίδαξαν ότι όταν η ζωή σου φέρνει δυσκολίες λίγοι θα μείνουν δίπλα σου. Λίγοι θα σε σκεφτούν σαν άνθρωπο και σαν γονέα. Το θέμα είναι να γίνεται η δουλειά.Σας ευχαριστούμε πολύ! Αλλά με θλίβει ένα γεγονός ότι για εσάς θα υπάρχει πάντα λύση.και για εσάς εμείς θα είμαστε πάντα εδώ!

Ευχαριστουμε πολύ όσους μας βοηθούν να βρεθεί μια λύση!Θα σας είμαι πάντα ευγνώμων!

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται