ΣΥΡΙΖΑ: Απάντηση στον Βουλευτή Π. Καππάτο για τις επαφές του με τον Φουρθιώτη

spot_img

Απάντηση στον Βουλευτή για τις επαφές του με Φουρθιώτη

Επανερχόμαστε στο μείζον θέμα που προκύπτει από την επικοινωνία κυβερνητικών στελεχών και δυστυχώς του βουλευτή Κεφαλληνίας και Ιθάκης, με τον υπόδικο ατζέντη και παρουσιαστή Φουρθιώτη. Ο βουλευτής στην απάντησή του καμώνεται ότι δεν γνωρίζει τί εστί Φουρθιώτης, αφού όπως μας ενημερώνει, όταν επικοινωνούσε μαζί του πριν από ένα χρόνο,ο «εθνικός ατζέντης» δεν ήταν ακόμη υπόδικος…Ο βουλευτής αποσιωπά βεβαίως ότι η «βρωμερή υπόθεση Φουρθιώτη» και οι επαφές του με Κυβερνητικά στελέχη που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δεν αφορούν την επικοινωνία «οποιουδήποτε πολίτη» με τους εκπροσώπους της νομοθετικής εξουσίας.

Ο Φουρθιώτης απειλεί και εκβιάζει. Στις offshore εταιρείες του Φουρθιώτη, που φυτρώσαν σαν μανιτάρια, κατευθύνονταν απίστευτα ποσά του Έλληνα φορολογούμενου. Ο Φουρθιώτης εμφανίζεται να πρωταγωνιστεί στην εκπαραθύρωση του Υπουργού της ΝΔ κ. Βρούτση. Ο Φουρθιώτης δέχεται τις δουλικές ευχαριστίες και τιμές εκπροσώπων της νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας ως σημαντικός παράγων αυτού του τόπου για τις υπηρεσίες προπαγάνδας που προσφέρει με το αζημίωτο. Στον Φουρθιώτη είχε παρασχεθεί 12μελής αστυνομική φύλαξη με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου.

Και όλα αυτά όταν επικοινωνούσε μαζί σας, προτού καταστεί υπόδικός, κ. Βουλευτά.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Και όλα αυτά σας φάνηκαν λογικά κ. Βουλευτά?

Που είστε και δικηγόρος!!

Άραγε, η άμεση ενημέρωση των «αρμόδιων Υπουργών» για τα θέματα που αφορούν τον Φουρθιώτη, είναι ανάλογη της διεκπεραίωσης των καθημερινών προβλημάτων των Κεφαλονιτών και Θιακών;  

Και κάτι τελευταίο: Ο Φουρθιώτης είναι το σύμπτωμα.

 Οι αιτίες της βαριάς νόσου που πλανάται πάνω από την Ελληνική Κοινωνία είναι η επικοινωνιακή -και μόνο- διαχείριση των προβλημάτων της υγείας, της ακρίβειας, της παιδείας και των κοινωνικών ανισοτήτων, η αδιαφορία για τους πολλούς, η έλλειψη σεβασμού στους δημόσιους πόρους και η διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, η σπουδή για τους «ημέτερους», η πελατειακή νοοτροπία.

Κι όλα αυτά αναδείχθηκαν στη Βουλή το Σαββατοκύριακο στην πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ, για όλους όσους διαβάζουν πίσω από τις φωτογραφίες και τα δελτία τύπου. 

Αργοστόλι 1/2/2022

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img