Συνάντηση Παναγή Καππάτου με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

spot_img

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Σήμερα Δευτέρα 6 Ιουνίου είχα την τιμή να συναντήσω ξανά τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Με τον Πρωθυπουργό συζητήσαμε τα τρέχοντα θέματα στο εσωτερικό και το εξωτερικό που απασχολούν την Κυβέρνηση και την ελληνική κοινωνία, καθώς και την πορεία του κυβερνητικού έργου στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Ανάμεσα στις σημαντικές παρεμβάσεις για τις οποίες είχαμε συνεργασία, ήταν η χρηματοδότηση του Νοσοκομείου Αργοστολίου από το Ταμείο Ανάκαμψης και η προετοιμασία της ανακατασκευής του δρόμου Αργοστόλι-Πόρος ως εθνικού έργου.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένουν σταθερά στο πλευρό των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας εξασφαλίζοντας, ταυτόχρονα, τις προϋποθέσεις για ανάπτυξη της οικονομίας σε μια πρωτόγνωρη διεθνή συγκυρία. Νιώθω περήφανος που ως μέλος της Κοινοβουλευτικής Πλειοψηφίας στηρίζω ένα μεταρρυθμιστικό έργο για μια Ελλάδα που με σταθερά βήματα αλλάζει προς το καλύτερο.

Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει. Στα πλαίσια των επισκέψεών του σε όλη την Ελλάδα, συμφωνήσαμε ότι η παρουσία του στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, το επόμενο χρονικό διάστημα, θα αναδείξει τη μεγάλη στήριξη της Κυβέρνησης προς τους δήμους και την τοπική κοινωνία των νησιών μας.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται