Στήριξη στις προσπάθειες της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά

spot_img

Στήριξη στις προσπάθειες της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά

Χθες 12 Μαΐου επισκέφθηκα την πάντα φιλόξενη Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά. Εκεί συναντήθηκα με τον Πρόεδρο κ. Παύλο Σκλαβούνο, τον Γενικό Γραμματέα κ. Σταύρο Καρούσο και την Υπεύθυνη Διασύνδεσης Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Επιστημόνων κ. Σοφία Αθανασάτου.

Εκεί ενημερώθηκα για τα θέματα της Αδελφότητας, που αποτελεί τον πιο δυναμικό φορέα έκφρασης συμπατριωτών μας που ζουν στην Αττική και ευρύτερα μακριά από τα νησιά μας, καθώς και για εκδηλώσεις και δραστηριότητες που η Αδελφότητα προγραμματίζει στην Αττική και στα νησιά μας.

Ο κ. Πρόεδρος και τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχουν σημαντικά σχέδια που συμπεριλαμβάνουν την ανάδειξη του πολιτισμού των νησιών μας και πρωτοβουλίες κοινωνικής αλληλεγγύης, παίρνοντας τη σκυτάλη από το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο που στήριξε την Αδελφότητα την περίοδο της πανδημίας. Από την πλευρά μου και με τη θεσμική μου ιδιότητα με χαρά θα συνδράμω στην ευόδωση των επόμενων στόχων της Αδελφότητας.

Τέλος, μιλήσαμε για τα σημαντικότερα ζητήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη και συζητήσαμε δυνατότητες εμπλοκής της Αδελφότητας για την καλύτερη εξέλιξη των προσπαθειών μας.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ. Πρόεδρο και τα μέλη του νέου ΔΣ για τη συνεργασία και για τις προσπάθειες που κάνουν για να διατηρηθεί ισχυρός ο δεσμός των Κεφαλλήνων και Ιθακησίων της Αττικής με τα νησιά μας.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται