Πάρτε τώρα μέτρα για τη γέφυρα “Χειμωνικού” πριν να είναι αργά

spot_img

ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ

“ΧΕΙΜΩΝΙΚΟΥ” ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να περιγράψουν τον κίνδυνο που διατρέχουν χιλιάδες οδηγοί, κάτοικοι και επισκέπτες, στην Επαρχιακή Οδό στο σημείο της Γέφυρας του ¨Χειμωνικού¨. Η εγκατάλειψη του Οδικού Δικτύου της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης είναι ολική. Από τα χόρτα που δεν έχουν κοπεί καθόλου, τις διαγραμμίσεις που λείπουν από το μεγαλύτερο μέρος, ο φωτισμός, η σήμανση, τα χτυπημένα σημεία από τον ¨ΙΑΝΟ¨ και τα άλλα φυσικά φαινόμενα είναι επικίνδυνα για την ζωή και την ασφάλεια των κατοίκων.

Ειδικότερα η γέφυρα του ¨Χειμωνικού¨ με σπασμένη και ανασηκωμένη σανίδα και φθορές σε άλλες σανίδες, είναι άκρως επικίνδυνη για ατύχημα για όλα τα διερχόμενα οχήματα ακόμα περισσότερο για τα δίκυκλα. Η αποκατάσταση έπρεπε να είχε γίνει «χτες»!.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Παραθέτουμε τις παρακάτω φωτογραφίες που είναι από την σημερινή επίσκεψη κλιμακίου της Λαϊκής Συσπείρωσης μετά από καταγγελίες κατοίκων και επισκεπτών. Μια εβδομάδα μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, υπουργών, της Περιφερειάρχη και άλλων παραγόντων που ήρθαν και έφυγαν με άπειρες υποσχέσεις και ικανοποίηση για το έργο τους, αφού τα είδαν όλα μέσα από το πρίσμα της ανάπτυξης του τουρισμού και των αναγκών των επιχειρηματικών ομίλων.

Καλούμε την Περιφερειακή Αρχή και την κυβέρνηση να πάρει σήμερα και άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα για την επίλυση του προβλήματος στην Γέφυρα ¨Χειμωνικού¨ Κεφαλονιάς πριν γίνουν ατυχήματα.

13.08.2022

Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img