Παρέμβαση Καππάτου στη Βουλή: Η πολιτική νησιωτικότητας είναι εθνική υπόθεση

spot_img

Δελτίο Τύπου

Νέα Παρέμβαση Καππάτου στη Βουλή- Η πολιτική νησιωτικότητας είναι εθνική υπόθεση

Συνεδρίασε το μεσημέρι της Τετάρτης 29 Ιουνίου η Υποεπιτροπή Νησιωτικών και Oρεινών περιοχών της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών  της Βουλής των Ελλήνων.

Η συνεδρίαση έλαβε χώρα παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής  κ. Μανώλη Κουτουλάκη με αντικείμενο τη νησιωτική πολιτική και τα εργαλεία εδαφικής συνοχής για τα νησιά.

Στη παρέμβασή του, ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος αναφέρθηκε στο «εθνικό έργο» που επιτελεί η Ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής καθώς και την  βαρύτητα που έχει επιδείξει στα ζητήματα που απασχολούν τη Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Ακόμη, ο κ. Καππάτος  εξήρε τον ρόλο του Λιμενικού Σώματος για το οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά πως «σώζει ζωές στη θάλασσα και αποτελεί το εμπόδιο που μόνιμα αντιμετωπίζουν τα διάφορα κυκλώματα λαθρομετανάστευσης».

Τέλος, επισήμανε την αποτελεσματικότητα του Υπουργείου με τις μεταναστευτικές ροές να έχουν μειωθεί κατά 90% σε σχέση με το 2019.

Συνολικά τη παρέμβαση του Βουλευτή Παναγή Καππάτου μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://bit.ly/3R2fORx

ΠΑΝΑΓΗΣ ΚΑΠΠΑΤΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται